Η Heidi Klum με το πιο ανατρεπτικό χρώμα στα μαλλιά της -Σας αρέσει;

Η Heidi Klum είναι ένα από τα διασημότερα top models των 90’s. Τις τελευταίες σεζόν είναι παρουσιάστρια του Γερμανικού Next Top Model. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που ζει στο Βερολίνο.

Όσον αφορά στο beauty look της παραμένει σταθερό. Τα μαλλιά της είναι μακριά, τα τελευταία πολλά χρόνια και αγαπάει πολύ τις

λάμψεις στην επιδερμίδα, τα μάτια και τα χείλη. 

Επίσης είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Ανεβάζει φωτογραφίες αλλά και video από τα παρασκήνια της εκπομπής αλλά και από τις οικογενειακές στιγμές της. Αλλά και τις επαγγελματικές με τους αγαπημένους της beauty experts να επιμελούνται το look της.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να αποκαλύψει και το νέο της χρώμα στα μαλλιά που είναι αναπάντεχο. Δεν μας έχει συνηθίσει σε δραματικές αλλαγές και η συγκεκριμένη είναι πραγματική έκπληξη. 

Η Klum έβαψε τα μαλλιά της σε αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει σε star τους τελευταίους μήνες. Οι αφέλειες είναι λιλά και όσο κατεβαίνει προς τις άκρες το χρώμα γίνεται ροζ, πορτοκαλί και κίτρινο.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για μόνιμη βαφή ή για κάποιο φίλτρο του Instagram που χρησιμοποίησε προκειμένου να εντυπωσιάσει τους followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα το ανακαλύψουμε σύντομα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

O hairstylist της Victoria Beckham αποκαλύπτει τα λάθη που κάνετε με τα μαλλιά σας!

Four strand braid: Είναι εντυπωσιακή, πανεύκολη και θα την φτιάξετε μόνες σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα