Ο Αντώνης Σρόιτερ δήλωσε… έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13!

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε με χιούμορ ότι η οικογένεια του είναι «καλοί άνθρωποι» και το ανακάλυψε γνωρίζοντας τους καλύτερα  εν μέσω καραντίνας. Ο ίδιος ομολόγησε τις τύψεις που έχει για το χρόνο που περνά με τα κορίτσια του και πως θα του κακοφανεί όταν επιστρέψουν κι εκείνα στο σχολείο,  ενώ δήλωσε

έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης δήλωσε… έτοιμος να κλείσει τις κόρες του σε μοναστήρι όταν εκείνες πλησιάσουν τα 13!

«Με τα δικά μου κορίτσια δεν παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο, λένε έλα να σου δείξω τι έμαθα στο καράτε. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια-αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Τώρα το έχω κατεβάσει στα 12 γιατί βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα στο σχολείο, οπότε η μονή είναι έτοιμη. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω.

Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.

Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος. Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους» εξήγησε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Δείτε σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Ο πρώην γυμναστής της Adele εξηγεί τους λόγους που την έκαναν να αλλάξει την εικόνα της!

Αθηνά Οικονομάκου: Έκανε το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα! – ΦΩΤΟ

MasterChef 4: Η Ντέμη έφαγε ζωικές τροφές on camera!

Keywords
Τυχαία Θέματα