Ο αντιοξειδωτικός ορός που θα σας σώσει αν έχετε πρόβλημα με την ακμή!

H SkinCeuticals, η αυθεντία στους αντιοξειδωτικούς ορούς, λανσάρει ένα νέο αντιοξειδωτικό ορό, τον ορό SILYMARIN CF, ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες του λιπαρού δέρματος.

Μετά από 6 χρόνια έρευνας, δημιουργήθηκε για 1η φορά ένας αντιοξειδωτικός ορός βιταμίνης C, που παρέχει προηγμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, στο λιπαρό δέρμα με τάση ακμής και ταυτόχρονα μειώνει τη λιπαρότητα, λειαίνει την υφή του δέρματος, και βελτιώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη SkinCeuticals Greece (@skinceuticalsgr)

Γιατί όμως το λιπαρό δέρμα χρειάζεται έναν ειδικό αντιοξειδωτικό ορό; Οι εξάρσεις της ακμής έχουν διάφορα υποκείμενα αίτια, όμως έρευνες δείχνουν ότι η οξείδωση του σμήγματος μπορεί να προκαλέσει βλάβες στο δέρμα και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ευνοϊκό για τον σχηματισμό ατελειών.

Επιπλέον έχει αποδειχθεί, ότι το δέρμα με τάση ακμής παρουσιάζει χαμηλότερα επίπεδα αντιοξειδωτικών, κάτι που το καθιστά πιο ευάλωτο στο οξειδωτικό στρες.

Οι καθημερινοί περιβαλλοντικοί επιθετικοί παράγοντες, όπως η ακτινοβολία UV και η ρύπανση, προκαλούν ελεύθερες ρίζες που μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση αυτή. Η απάντηση της Skin Ceuticals για την αντιοξειδωτική προστασία του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος.

Το Silymarin CF περιέχει έναν ακριβή συνδυασμό αντιοξειδωτικών, που έχουν σταθεροποιηθεί εντός ενός πρωτοποριακού συστήματος διάχυσης (πατέντα σε εκκρεμότητα) με στόχο τη βελτίωση της όψης του λιπαρού και με τάση ακμής δέρματος και τη μείωση των ορατών σημαδιών γήρανσης:

0,5% Σιλυμαρίνη: Συμβάλλει στην πρόληψη της οξείδωσης του σμήγματος.15% Καθαρή βιταμίνη C: Παρέχει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος.0,5% Φερουλικό οξύ: Ενισχύει τη σταθερότητα και την αποτελεσματικότητα της βιταμίνης C.0,5% Σαλικυλικό οξύ: Αποφράσσει τους πόρους και στοχεύει τις ατέλειες.

Tο Silymarin CF χρησιμοποιείται πάντα σε συνδυασμό με αντιηλιακό ευρέος φάσματος ενάντια στις ακτίνες UVA/UVB, για καθημερινή προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε 10 τέλεια nail looks -Ποιο θα αντιγράψετε σήμερα;

Φον ντε τεν: Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για άψογη εφαρμογή!

Keywords
Τυχαία Θέματα