Ημερήσιες προβλέψεις Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ενώ θα μπορούσαν να ευνοηθούν τα νέα ξεκινήματα, δεν θα ήταν φρόνιμο γιατί η παράλληλη όψη Άρη-Κρόνου δεν αφήνει περιθώρια και ελπίδες.

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι άκρως ανατρεπτική. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικά ή κοινωνικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα

δύσκολη η σημερινή ημέρα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να βοηθήσει τα βήματά σας όμως θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις οι οποίες απαιτούν προσοχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Αυτή η Νέα Σελήνη δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα. Προσοχή γιατί θα υπάρχει έντονο παρασκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Δεν ευνοούνται νέες εκκινήσεις. Προσπαθήστε να διαφυλάξετε σχέσεις.

ΛΕΩΝ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Είναι εντελώς ακατάλληλη περίοδος για να κάνετε μια νέα αρχή ή να επικρίνετε καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύσκολη η σημερινή ημέρα. Η Νέα Σελήνη η οποία πραγματοποιείται στον Αιγόκερω δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα ξεκινήματα σε οικογενειακά αλλά και ακίνητη περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις. Προσοχή σε οικογενειακές καταστάσεις αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με πολύ αρνητικές όψεις. Δεν είναι κατάλληλη συγκυρία για οποιαδήποτε επανεκκίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας. Όμως οι εκκινήσεις δεν φαίνεται να έχουν εύκολο αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω με ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για νέα ξεκινήματα. Προσοχή στο παρασκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η οποία μάλιστα συνοδεύεται από δυσαρμονική όψη. Δύσκολη ημέρα για σοβαρές αποφάσεις.

Πηγή: Litsa Patera /Instagram

Καλημέρα!

*Φωτογραφία: Courteney Cox /Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα