Υπάρχει μια τάση που εμπιστεύεται τυφλά η Chiara Ferragni αυτό το Καλοκαίρι

Η Chiara Ferragni απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της Fedez. Η ίδια ακολουθεί πάντα τις τάσεις αλλά τις προσαρμόζει στο δικό της στιλ που είναι πάντα ιδιαίτερο. Αυτό που έχουμε παρατηρήσει στις εμφανίσεις της τις τελευταίες μέρες είναι πως η γνωστή fashionista δείχνει την αδυναμία της στα πουκάμισα που επιλέγει σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ας δούμε λοιπόν ποια πουκάμισα προτιμάει

αλλά και πώς τα συνδυάζει στην καθημερινότητά της;

#1. Σατέν πουκάμισο με prints

Τα σατέν και μεταξωτά πουκάμισα ήρθαν για να μείνουν στις ζωές και στις ντουλάπες μας. Η Chiara Ferragni φοράει το δικό της δεμένο στο ύψος της κοιλιάς και το ταιριάζει με τζιν σορτς και τα αγαπημένα της αξεσουάρ και κοσμήματα.

#2. Λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα basic ρούχο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η Chiara φοράει το δικό της με statement κουμπιά και το συνδυάζει με τζιν παντελόνι και φλοράλ crop top, δημιουργώντας ένα άνετο look κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας.

#3. Κοντομάνικο πουκάμισο

Το κοντομάνικο πουκάμισο είναι η τάση που έχουμε λατρέψει φέτος και η Chiara το βάζει πάντα στη βαλίτσα των διακοπών της. Μπορείς να το φορέσεις, όπως κάνει και εκείνη, με ασορτί σορτς ή φούστα ή ακόμα και με τα αγαπημένα σου παντελόνια και τζιν.

#4. Oxford πουκάμισο

Το oxford shirt είναι μια τάση που η Chiara Ferragni αγαπάει από πέρυσι. Η ίδια το επιλέγει πολύ συχνά στις εμφανίσεις της και μάλιστα προτιμάει τις oversized γραμμές. Αυτό το πουκάμισο έχει γίνει μόδα τον τελευταίο χρόνο και θα το φορέσουμε ακόμα περισσότερο από το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμα: Οι αδερφές Kardashian μας δείχνουν τι φοράνε στις βραδινές τους εξόδους

H Fashion Editor προτείνει: Με ΑΥΤΑ τα ροζ παντελόνια θα βγάλεις όλο το Καλοκαίρι! (VIDEO)

H πασίγνωστη influencer Tezza μας δείχνει τα 5 trends που εμπιστεύεται τυφλά αυτόν τον μήνα

Keywords
Τυχαία Θέματα