Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο: Όταν η Ιωάννα Τούνη συνάντησε την Έλενα Κρεμλίδου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Ιωάννα Τούνη μίλησε για πρώτη φορά σε βίντεο στο κανάλι της στο YouΤube για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια με εκείνη, από μια προσωπική της στιγμή.

«Νομίζω πως το να μιλήσω για αυτό το θέμα, ήταν ότι πιο δύσκολο έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ήταν κάτι που απέφευγα με κάθε τρόπο -για χρόνια- μέχρι σήμερα… Πλέον το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και “αναγκάζομαι” να τοποθετηθώ δημόσια, καθώς δεν μπορώ να επιτρέψω στο εξής όλοι να μιλάνε για εμένα και εγώ να σκύβω το κεφάλι. Πριν με κρίνεις προσπάθησε να ακούσεις με την καρδιά σου και να νιώσεις με την ψυχή σου…. Περιμένω να ακούσω τις σκέψεις σας … Θα διαβάσω όλα τα σχόλια (όπως πάντα)», ανέφερε στην εισαγωγή του βίντεο της η πρώην παίκτρια του My style rocks.

Στο βίντεο αυτό αναφέρονται τόσο λεπτομέρειες για το άτομο που θέλησε να την εκμεταλλευτεί κυκλοφορώντας αυτό το υλικό, όσο και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ίδια προσπαθώντας να διαχειριστεί το θέμα δια της νομικής οδού.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη “λύγισε” περιγράφοντας το σοκ της όταν πρόσφατα άρχισε να αναδημοσιεύεται υλικό από εκείνο το βράδυ, το οποίο η ίδια δεν γνώριζε καν ότι υπήρχε.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα ανέφερε!

Ύστερα από την εξομολόγησή της, η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε μέχρι το νησί της Μυκόνου γιατί όπως ανέφερε και στο βίντεο της έχει τάσεις φυγής και θέλει να χαλαρώσει από όλο αυτό που περνάει με το ροζ βίντεο.

Η 27χρονη Θεσσαλονικιά εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στα κοσμικά Ματογιάννια, όπου εκεί μάλιστα συναντήθηκε με το μοντέλο και παρουσιάστρια Έλενα Κρεμλίδου. Όπως ήταν φυσικό, οι δυο τους συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνάντησή τους:

Διαβάστε περισσότερα:

J2US: Αποχώρηση “βόμβα” από τον επόμενο κύκλου του show!

Αυλαία για το «Happy Day»: Δύο ακόμα αποχωρήσεις ανακοίνωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές

Γενέθλια για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση και οι ευχές της Λένας Δροσάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα