ΑΥΤΑ είναι τα πέδιλα που επιλέγουν φέτος το Καλοκαίρι η Φαίη μας και άλλες αγαπημένες Ελληνίδες!

Οι επιλογές που έχεις να κάνεις στα πέδιλα του φετινού καλοκαιριού αλλά και σε άλλα εποχικά παπούτσια είναι πάρα πολλές και γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν τις δικές τους αγαπημένες προτάσεις.

#1. Η Φαίη φοράει πολύ συχνά φλατ πέδιλα στην καθημερινότητά της. Φέτος το καλοκαίρι δοκιμάζει ένα αγαπημένο είδος παπουτσιού που είναι τα κλειστά πεδιλάκια φτιαγμένα από ψάθα ή κλωστή.

View this post on Instagram

Happy Sunday Με τα @soliverfashion μου για άνεση κ στυλ #shoes #solivershoes #soliver#weloveshoes

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on Jul 5, 2020 at 3:41am PDT

#2. Η Μαίρη Συνατσάκη μας δείχνει ένα άλλο πέδιλο που επίσης αγαπάμε πολύ. Τα φλατ πέδιλα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο είναι τάση και μάλιστα η παρουσιάστρια τα συνδυάζει με μια ακόμα hot λεπτομέρεια που είναι οι τετραγωνισμένες άκρες.

View this post on Instagram

UPDATE: η νικήτρια κληρώθηκε και είναι η @maria_andreou.xx και φυσικά έχει ήδη ειδοποιηθεί με μήνυμα! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για την συμμετοχή • *κιβεγουει* Ξεκινάμε λοιπόν και για το φετινό καλοκαίρι την παρουσίαση της #mairibooforenvie συλλογής και το πρώτο ζευγάρι είναι αυτό το καρέ flat πέδιλο με τα πολύ λεπτά straps σε αυτό το τέλειο «ηλιοβασιλί», σε φουξ, σε μαύρο και σε άσπρο και μπορεί να γίνει δικό σου ακολουθώντας αυτά τα πολύ απλά βήματα: 1. Like and tag a friend [ που αν κερδίσεις θα κερδίσει κι εκείνος τέλειο eco δώρο από @buyaboo.gr ] 2. Follow me let’s be together! Καλή μας αρχή! ————————————————–• Η «καμπάνια» αυτήν την σεζόν έγινε ολίγον παπακαλιατικά… Photo | Video | Make Up | Hair | Styling | Edit : by me

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on May 18, 2020 at 4:45am PDT

#3. Η Βίκυ Καγιά υιοθετεί μια από τις top of the top τάσεις της χρονιάς που είναι τα chunky (ή tourist) sandals. Η γνωστή παρουσιάστρια φοράει πολύ συχνά αυτά τα πέδιλα στην καθημερινότητά της γιατί είναι άνετα και δίνουν στιλ χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσεις ιδιαίτερα.

View this post on Instagram

Filming brand new episode for Shopping Star! #starchanneltv #shoppingstar #lovemyjob

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_) on Jul 10, 2020 at 2:32am PDT

#4. Η Αθηνά Οικονομάκου συνδυάζει το φλοράλ φόρεμά της με τζιν σορτσάκι και φλατ σανδάλια. Η πιο απλή και μίνιμαλ επιλογή για τις casual εμφανίσεις σου.

View this post on Instagram

Η Μονεμβάσια ή Μονεμβασία ή Μονεμβασιά ή Μονοβάσια, γνωστή στους Φράγκους ως Μαλβαζία, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς, στο Νομό Λακωνίας. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου "Βράχου της Μονεμβασιάς", που αποτελεί στην κυριολεξία μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα σε σχηματιζόμενο λαιμό συνολικού μήκους 400 μέτρων με τη σημερινή παράλια κατ΄ έναντι πόλη επί της λακωνικής ακτής. _________________________________ #beautifuldestinations #greece #myplace #projectsoma #ootd

A post shared by Athina (@athinao1konomakou) on Jul 11, 2020 at 10:33am PDT

#5. Η Ελένη Μενεγάκη επιλέγει φλατ σανδάλια σε μεταλλιζέ τόνους. Θα σου προτείναμε να κάνεις το ίδιο για να χρησιμοποιείς αυτά τα πέδιλα σε εμφανίσεις σου στο νησί, στην πόλη, σε πρωινές βόλτες αλλά και σε βραδινές εμφανίσεις.

View this post on Instagram

Καλημέρα ! #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jun 23, 2020 at 10:53pm PDT

#6. Αν δεν θέλεις πέδιλα και προτιμάς ένα κλειστό παπούτσι η Έλενα Γαλύφα μας δίνει μια ιδέα που μας εμπνέει. Οι εσπαντρίγιες που είτε είναι τελείως κλειστές είτε σαν mules είναι must και ειδικά αυτές με τον υπερυψωμένο πάτο θα δώσουν έξτρα πόντους στιλ (και ύψους) στις εμφανίσεις σου.

View this post on Instagram

Feel the earth beneath your feet.. Shoes: @dkny via @haralas #inspiration #fashion #DKNY #Haralas Pic: @yiorgos_markozanis

A post shared by E L E N A • G A L I FA (@elenagalifa) on Jul 4, 2020 at 2:12am PDT

Διαβάστε ακόμα: Δες τα must χρώματα που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου μέσα από ένα βίντεο των 10 δευτερολέπτων (VIDEO)

Τα πιο ωραία office looks για να δείχνεις υπέροχη στο γραφείο ακόμα και μέσα στον Ιούλιο

6 must συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με παλ αποχρώσεις- Δες ποια looks αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα