Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Πρω1νό: Το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ και τηλεοπτικό της μέλλον!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου το πρωί της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό και παραχώρησε στη Φαίη μας, μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, αλλά και την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο γάμου.

«Τι έγινε με τα τηλεοπτικά και τον ΣΚΑΙ; Εγώ σαν τηλεθεάτρια έχω στο μυαλό μου πολλές διαφορετικές εκπομπές, που εκεί είσαι εσύ, πάντα να καλύψεις και να παρουσιάσεις κάτι αναλόγως με τις ανάγκες του καναλιού. Αυτή την αίσθηση που δίνει η εικόνα σου η τηλεοπτική, από τότε που πήγες στον ΣΚΑΙ», είπε η Φαίη και η Ντορέττα απάντησε:

«Η αλήθεια είναι πως πέρυσι ήταν μια χρονιά γεμάτη με τέτοιο πράγμα. Ξεκινήσαμε με ένα project, στην συνέχεια προχωρήσαμε με κάτι άλλο και τελικά κατέληξε να είναι κάτι άλλο. Καλώς ή κακώς, μετά από όλα αυτά δεν προέκυψε κάποιο project στον σταθμό για εμένα. Είτε να μου ταίριαζε, είτε να υπήρχε έτσι κι αλλιώς. Δεν έγινε κάποια αντίστοιχη εκπομπή σαν το ΕΔΩ που είχαμε κάνει εμείς πέρυσι. Η prime time ζώνη του σταθμού είναι ήδη καλυμμένη από προγράμματα που έχουν τον ρόλο τους. Οπότε δεν υπήρξε κάτι που να μπορούμε να δουλέψουμε, οπότε σταμάτησε η συνεργασία μας»

Τότε η Φαίη ρώτησε: «Εσύ ήθελες όμως να σταματήσεις; Δεν ήθελες να κάνεις κάτι τηλεοπτικά;», και η Ντορέττα ανέφερε:

«Σαφέστατα το τηλεοπτικό κομμάτι είναι σημαντικό για μένα και θέλω να κάνω πράγματα και να εξελίσσομαι. Από την άλλη όμως, δεν θα κάνω κάτι που δεν μου αρέσει ή δεν μου ταιριάζει ή τελοσπάντων δεν με καλύπτει. Εφόσον δεν προέκυψε κάτι τέτοιο, ούτε στον ΣΚΑΙ, ούτε κάποιο άλλο κανάλι από διάφορες κουβέντες που έκανα, έχω αφιερωθεί στις πρόβες μου. Τελικά είναι για καλό. Γιατί με τις πρόβες, τα παιδιά, τα σχολεία και όλο το υπόλοιπο δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το υποστηρίξω».

«Κάποια στιγμή στο μέλλον μπορεί να συνεργαστούμε, δεν υπάρχουν κακές σχέσεις ούτε έγινε κάποια παρεξήγηση, απλά το timing δεν ήταν σωστό στην συγκεκριμένη περίοδο για κάτι καινούργιο», ολοκλήρωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Πρω1νό: Η αποκάλυψη της Ντορέττας Παπαδημητρίου για την προσωπική της ζωή και τον γάμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα