Ντόρα Κουτροκόη: «Δεν έχω να χαιρετήσω κανέναν, περίμενα περισσότερη στήριξη»

Η Ντόρα Κουτροκόη δεν ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα», καθώς πριν από μερικές ώρες τής ανακοινώθηκε από τη διοίκηση η απομάκρυνσή της. Η γνωστή δημοσιογράφος έλυσε τη σιωπή της στην εκπομπή «Happy Day» και ανέφερε ότι δεν υπήρχαν ζητήματα στη συνεργασία τους κι ότι περίμενε από τους συνεργάτες της να φερθούν πιο έντιμα.

Το πρωί της Παρασκευής 2/1, η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ προκειμένου να υπογράψει την απόλυσή της. Εκεί, ήταν η κάμερα του «Πρωινού» κι

ο Γρηγόρης Μπάκας. Η δημοσιογράφος διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη με την αντιπρόταση που δέχτηκε και τόνισε πως ήθελε ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος να τη στηρίξουν περισσότερο,

«Υπέγραψα την απόλυση μόλις. Αποχωρώ από το κανάλι, όπως έχει γίνει γνωστό. Η αντιπρόταση έγινε μόλις χθες το απόγευμα στις 4, μετά από όσα είχαν προηγηθεί στις εκπομπές. Η πρόταση ήταν για βοηθό αρχισυντάκτη. Είμαι στενοχωρημένη γιατί ξαφνιάστηκα, έγινε σε χρονική περίοδο που είναι δύσκολο να κάνεις το επόμενο βήμα. Ήταν κάτι για το οποίο δεν είχα κάποια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η απάντηση που έλαβα από τη διοίκηση ήταν ότι δεν μας βγήκε αυτό το οποίο είχαμε στο μυαλό μας. Δεν μου είπαν τι είχαν στο μυαλό τους. Είπα ότι όταν είσαι τόσα χρόνια σε μία δουλειά και έχεις μία εκπομπή δεν πιστεύω ότι δεν σου πέφτει λόγος για το τι θα γίνει στην εκπομπή σου. Τα παιδιά μου είπαν ότι δεν είχαν ιδέα. Ήθελα μεγαλύτερη στήριξη από τους ίδιους», είπε αρχικά η Ντόρα Κουτροκόη και συνέχισε:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Koutrokoi (@dorakoi)

«Δεν μίλησα μαζί τους από τη στιγμή που μου ανακοινώθηκε η απόλυση. Σκέφτομαι το “πάμε για άλλα”, να δούμε τι θα γίνει. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική στο ποιους ανθρώπους εμπιστεύομαι. Δεν έχω να χαιρετήσω κάποιον, πήγα κατευθείαν στο γραφείο προσωπικού για να υπογράψω. Χαιρέτησα μόνο τα κορίτσια στο μακιγιάζ και τη στιλίστριά μου. Σε καμία περίπτωση δεν  θα με δείτε σε κάτι ψυχαγωγικό».

Διαβάστε ακόμα:

 Αναστασία Παντούση: Αποκάλυψε σε ποια ηθοποιό είχε δοθεί ο ρόλος της στο «Κόκκινο Ποτάμι»

 Ελένη Τοπαλούδη: Η μητέρα της δημοσίευσε την τελευταία της φωτογραφία -Το μήνυμα που «ραγίζει καρδιές»

 Survivor All Star: Ποιοι παίκτες ήρθαν σε κόντρα στα εργομετρικά τεστ

Keywords
Τυχαία Θέματα