Αναστασία Παντούση: Αποκάλυψε σε ποια ηθοποιό είχε δοθεί αρχικά ο ρόλος της στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Η Αναστασία Παντούση ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της. Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο «Κόκκινο Ποτάμι», αποκαλύπτοντας πως ο πρωταγωνιστικός ρόλος είχε δοθεί σε άλλη ηθοποιό και τελευταία στιγμή αυτό άλλαξε. Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε και το όνομα της γνωστής ηθοποιού που θα ήταν στη θέση της.

«Το να μπαίνω σε ρόλους είναι αυτό που μου αρέσει. Γι’ αυτό έγινε ηθοποιός, για να βγαίνω μέσα από μένα και να κάνω κάτι

άλλο. Στην πρόταση για το “Κόκκινο Ποτάμι” μούδιασα γιατί δεν το περίμενα. Ήξερα ότι θα γίνει αυτή η σειρά, είχαν κάνει την προετοιμασία και, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια θα ήταν άλλη», είπε αρχικά η Αναστασία Παντούση εκπλήσσοντας την Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας το όνομά της: «Η Έλλη Τρίγγου θα ήταν. Τελευταία στιγμή κάτι έγινε, είχα περάσει και εγώ κάστινγκ για τις “Μέλισσες” και κάπως ήρθαν τα πράγματα και πήγαμε αντίθετα, η Έλλη στις “Μέλισσες” και εγώ στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Παρασκευή πήγα στο γραφείο και Σάββατο μου είπαν ότι θέλουν να είμαι η πρωταγωνίστρια. Δεν το περίμενα καθόλου».

Η Αναστασία Παντούση κατέληξε: «Συνήθως με παίρνουν για δραματικούς ρόλους, δεν ξέρω γιατί».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Ποιοι παίκτες ήρθαν σε κόντρα στα εργομετρικά τεστ

 Άννα Μαρία Βέλλη: Η νέα ανάρτηση μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση για την κακοποίησή της

 Σπίτι με το Mega: Η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται τον Θοδωρή Φέρρη και τον Νίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα