Νόρα Βαλσάμη: Πού είναι και τι κάνει σήμερα; Η αναφορά στην κατάσταση της υγείας της

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Νόρα Βαλσάμη στην εκπομπή «Love it» και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στη ζωή της αλλά και την κατάσταση της υγείας της, για την οποία πολλά γράφονται και ακούγονται ανά διαστήματα.

Η Νόρα Βαλσάμη αποκάλυψε πως ζει στη Σύρο μαζί με τον γιο της, Ερρίκο Ανδρέου, και η υγεία της είναι μια χαρά.

Αρχικά, λοιπόν, η ηθοποιός είπε: «Μια χαρά είμαι, απλά έχω λίγο τη μέση μου. Δε με

χάσατε, θα γίνω καλά. Όλοι νομίζουν ότι είμαι άρρωστη. Απλά πονάει λίγο η μέση μου από την υγρασία. Είμαι πολύ ήρεμα, αλλά είμαστε πολύ μακριά, σε ένα βουνό. Ωραίο, θάλασσα και βουνό, τίποτα άλλο. Θα πάμε να το φτιάξουμε το σπίτι στη Ραφήνα, γιατί έχει πρόβλημα με την υγρασία και αυτό. Θα πάει ο γιος μου να δει αν μπορεί να φτιαχτεί».

Για μια ενδεχόμενη επιστροφή στο θέατρο, η ηθοποιός είπε: «Το θέατρο δεν το σκέφτομαι, έπαιξα πολύ δύσκολους ρόλους. Μου λέει ο γιατρός «πόσα χρόνια θα παίζεις ακόμα;» και του λέω «όσο μπορώ θα παίζω». Τώρα δεν το λέω πια».

Τέλος, η Νόρα Βαλσάμη δήλωσε μοναχικός τύπος, ωστόσο εξομολογήθηκε ότι της λείπουν οι φίλες της: «Εγώ πάντα ήμουν πάντα της μοναξιάς. Πεθάνανε όλες οι φίλες μου. Μου λείπουν πάρα πολύ η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ζωή Λάσκαρη, Μην μου τις θυμίζεις, δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτές. Μαζί κοιμόμασταν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Στικούδη: Μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει!

Υρώ Μανέ: «Λυπάμαι που οι καταγγελόμενοι έφτασαν στην κατάντια, μάθαμε αποτρόπαια πράγματα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για Metoo: «Στα 47 μου παραμένει το μεγαλύτερο τραύμα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα