Η Elsa Hosk φοράει την καπαρντίνα με 4 τρόπους- Πού θα βρεις τα πιο ωραία σχέδια

Η καπαρντίνα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο δημοφιλή πανωφόρια της φθινοπωρινής σεζόν. Φέτος τη φοράμε ακόμα περισσότερο και το γνωστό μοντέλο Elsa Hosk μας δείχνει 3 διαφορετικά outfits με καπαρντίνες για να μας δώσει ιδέες για τέλεια looks.

Στο πρώτο look το γνωστό μοντέλο φοράει μια φούξια καπαρντίνα που συνδυάζει τέλεια με combat boots. Φέτος το φθινόπωρο τολμάμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας δυναμικές αποχρώσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις και ανεβάζουν τη διάθεσή μας στα ύψη. Στο δεύτερο

look η όμορφη Elsa υιοθετεί μια από τις πιο φρέσκιες τάσεις της σεζόν που είναι η crop ζακέτα και τη συνδυάζει τέλεια με tailored παντελόνι και μια μπεζ oversized καπαρντίνα που προσθέτει πόντους στιλ σε όλη την εμφάνιση.

Στο τρίτο look το πασίγνωστο μοντέλο φοράει ένα total black look που το κάνει πιο ενδιαφέρον με μια ασπρόμαυρη καπαρντίνα και μαύρη τσάντα με χρυσή αλυσίδα. Φέτος προτιμάμε και στις καπαρντίνες μας τα oversized σχέδια που φοράμε πιο εύκολα στην καθημερινότητά μας. Τέλος, στο τέταρτο look η Elsa Hosk επιλέγει μια δερμάτινη καπαρντίνα με animal print και σε πιο στενή γραμμή που τη φοράει ως φόρεμα δημιουργώντας ένα πολύ ωραίο και sexy look.

Shop the Trend

Aν θέλεις κι εσύ να προσθέσεις μια καπαρντίνα στην ντουλάπα σου, παρακάτω θα δεις μερικά υπέροχα σχέδια από ελληνικά και ξένα e-shops.

Μπεζ καπαρντίνα από Only
Αγορά εδώ!

Χακί καπαρντίνα από Mango
Αγορά εδώ!

Mπεζ καπαρντίνα από H&M 
Αγορά εδώ!

Καφέ καπαρντίνα από Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Χακί καπαρντίνα από Marks & Spencer
Αγορά εδώ!

Μπλε καπαρντίνα από Kalogirou
Αγορά εδώ!

Χακί καπαρντίνα από Levi’s 
Αγορά εδώ!

Ριγέ καπαρντίνα από Toi & Moi
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: 6 πανωφόρια που είδαμε στους δρόμους των μητροπόλεων της μόδας…και έχουμε λατρέψει

Η Αθηνά Οικονομάκου φοράει το πιο δημοφιλές jacket της σεζόν- Oδηγός αγοράς με μοναδικά κομμάτια

Ώρα για έμπνευση: 6 street looks που θα σε βοηθήσουν να δεις τη Δευτέρα με άλλο μάτι

Keywords
Τυχαία Θέματα