Αυτές οι 3 τάσεις στα παλτό θα φορεθούν από τώρα μέχρι και το 2022!

Πάντα όταν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε ένα παλτό ή ένα jacket θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα κομμάτι που θα έχει αντοχή στο χρόνο αλλά θα υπακούει πιστά και τις τάσεις της εποχής. Άλλωστε το παλτό είναι ένα από τα ρούχα που αναβαθμίζουν σημαντικά τις εμφανίσεις μας και γι’αυτό θέλει λίγη προσοχή παραπάνω η αγορά του.

Σήμερα συγκεντρώσαμε 3 huge τάσεις που θα φορεθούν πολύ όλο το 2021 και μάλιστα είναι ακόμα στην αρχή τους. Δηλαδή αν αποκτήσεις τώρα ένα από τα παρακάτω παλτό και jackets τότε σίγουρα θα έχεις ένα κομμάτι που θα φορέσεις για καιρό.

Puffer και καπιτονέ
Τα puffer παλτό

είναι στη λίστα με τις μεγαλύτερες τάσεις και όχι άδικα. Το συγκεκριμένο πανωφόρι που τόσο πολύ μας βολεύει στην καθημερινότητά μας έχει αποκτήσει πολλούς fans και φέτος το προτιμάμε ακόμα περισσότερο στην καπιτονέ εκδοχή του. Οι γήινοι τόνοι κυριαρχούν στο συγκεκριμένο παλτό και συνδυάζονται πιο εύκολα με τα everyday outfits. Πρόκειται λοιπόν για ένα παλτό που θα φορέσεις στις βόλτες, στις casual εξόδους αλλά ακόμα και στη δουλειά σου.

Τailored coats
Τα παλτό που φαίνονται σαν να είναι χειροποίητα και ραμμένα στο χέρι γίνονται τάση και τα αγαπάμε ιδιαίτερα το 2021. Διάλεξε άνετες γραμμές και ζεστά υφάσματα που θα φορέσεις ακόμα και στα πιο βαριά κρύα. Οι oversized γραμμές μας αρέσουν ιδιαίτερα στα συγκεκριμένα παλτό και δίνουν στιλ σε κάθε μας εμφάνιση.

Μάλλινα παλτό και jackets
Τα μάλλινα παλτό και jackets είναι επίσης huge τάση που μόλις άρχισε να ανεβαίνει και όλο και περισσότερες fashionistas την εμπιστεύονται. Μια επίσκεψη σε online shops θα σε πείσει πως αυτό το είδος παλτό και jacket είναι από τα πιο δημοφιλή της σεζόν.

Διαβάστε ακόμα: Η Φαίη μας δείχνει ποιες stylish λεπτομέρειες επιστρέφουν στη μόδα

Στυλ και εγκυμοσύνη: Τα κορίτσια του instagram μας δίνουν έμπνευση για homewear looks!

6 looks της Rosie Huntington – Whiteley που θέλουμε να αντιγράψουμε εδώ και τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα