Νιώθω πως έπαψε να με θέλει από τότε που γέννησα!

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Κορίτσια μπράβο σε όλες σας για τα ωραία και χρήσιμα θέματα που φιλοξενείτε στο site

σας. Για εμάς τις νέες μανούλες που δεν έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με όλα αυτά, είστε για εμάς μία ευχάριστη παρέα που μας βοηθάτε κιόλας! (To θέμα που είχατε πριν λίγες εβδομάδες με τα 5 φαγητά που κόβουν την πείνα να ξέρετε το έκανα και όντως λειτουργεί!). Όμως εγώ σας στέλνω για άλλο λόγο: Δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλες που γέννησαν πρόσφατα ή μόνο εγώ το νιώθω, αλλά αισθάνομαι ότι ο σύζυγός μου δεν είναι όπως ήταν πριν. Νιώθω πως έπαψε να με θέλει από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος μας. Είμαστε ζευγάρι από τα 22 μου, τώρα είμαι 31, και πρώτη φορά μοιάζει το χάδι του σαν να μην είναι αληθινό. Σαν να μη με ποθεί, σαν να διεκπεραιώνει αυτά που παλιά έκανε με ευχαρίστηση. Αλήθεια δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή αν όντως έχει αλλάξει κάτι μέσα του, αν και το αρνείται όταν του το ρώτησα. Ήθελα έτσι μία δεύτερη γνώμη από εσάς ή έστω να ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις κάτι ανάλογο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Ισμήνη.

Γλυκιά μου Ισμήνη, δεν είσαι μόνη. Δεν είσαι η μόνη. Μία τόσο μεγάλη αλλαγή στο ζευγάρι μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες του. Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ό,τι ομορφότερο μπορεί να ζήσει μία γυναίκα αλλά και ο πατέρας του παιδιού. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο και για το ζευγάρι ως ένα. Πολλές φορές, χρειάζεται χρόνος στο ζευγάρι για να βρει τα “πατήματά” του, όχι όμως μόνο από την πλευρά του άντρα αλλά και των δυο. Στη δική σας περίπτωση, ίσως ο σύζυγός σου να θεωρεί πως δεν επιθυμείς τα χαδιά του γιατί έχεις ταλαιπωρηθεί από την εγκυμοσύνη και ίσως να σου δίνει το χρόνο σου. Ίσως όντως να έχει αλλάξει κάτι μέσα του, όχι απαραίτητα όμως προς το κακό, αφού πλεόν δεν είσαι η γυναίκα του μόνο αλλά και η μάνα του παιδιού του, προσδίδοντας αυτόματα στο μυαλό του έναν επιπρόσθετο σεβασμό σε αυτόν σου τον ρόλο, κι έτσι να πιστεύεις ότι γίνεται απόμακρος. Θα μπορούσα να παραθέσω αμέτρητα “ίσως”. Θα ήταν όμως μάταιο να σε βάλω σε τέτοιες σκέψεις τη στιγμή που ζεις το ωραιότερο δώρο που σου έχει χαριστεί, τη μητρότητα. Απόλαυσε την! Σιγά σιγά , όσο περνάει ο καιρός, θα δεις πως οι δυο σας, εσύ και ο σύζυγός σου, θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας ως ζευγάρι ή θα δημιουργήσετε καινούριους “ρυθμους” ακόμη πιο όμορφους, ποιοτικούς, ανθρώπινους.

Με εκτίμηση, Δανάη

Keywords
Τυχαία Θέματα