Νίκος Ζαχαριάδης: Ραγίζουν καρδιές τα “αντίο” των φίλων και συναδέλφων του

Ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Ζαχαριάδη σόκαρε τους συναδέλφους του στον δημοσιογραφικό χώρο που δεν μπορούν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης έφυγε από τη ζωή στα 55 του χρόνια. Όπως ανέφεραν τα πρώτα ρεπορτάζ στα τηλεοπτικά κανάλια, ο δημοσιογράφος βρισκόταν σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κλήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ. Δυστυχώς «έσβησε» την ώρα της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.

Τα social media έχουν κατακλυστεί

από μηνύματα συναδέλφων και φίλων του που θέλουν να γράψουν δυο λόγια για εκείνον από καρδιάς αποχαιρετώντας τον…

«Αντίο Nikos Zachariadis ήσουν από τους πιο χαρισματικούς και ευφυείς ανθρώπους που γνώρισα. Αλλά λόγια δεν υπάρχουν τώρα», έγραψε ο Κώστας Γιαννακίδης.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε συνεργαστεί μαζί του στο Late Night και τον αποχαιρέτησε με ένα βίντεο από τις συσκέψεις τους γράφοντας: «Α ρε Νίκο. Δυστυχώς δεν μας κάνεις πλάκα…. Από τους πιο ευφυείς ανθρώπους του χώρου… Έφυγες νωρίς, αλλά «δεν κρίνω» όπως μ’ έβαλες να λέω….»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

Στην ίδια ομάδα της late night εκπομπής ήταν και η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της γράφοντας: «Αντίο, Νίκο μου
Αντίο υπερταλαντούχε, ευγενή Νίκο μου…».

Τις σκέψεις του μοιράστηκε και ο Αντώνης Σρόιτερ αποχαιρετώντας τον. «Ακόμη ένας φίλος και συνάδελφος έφυγε σήμερα σε νεαρή ηλικία. Κανείς δεν ξέρει τελικά τι του ξημερώνει. Αδράξτε τη μέρα. Προσπεράστε όσους σας ταλαιπωρούν ή σας στεναχωρούν. Κάντε όνειρα και παλέψτε να τα κάνετε πράξη. Ζήστε με το βλέμμα στο αύριο αλλά και σαν να μην υπάρχει αύριο. Και κυρίως μην χάνετε χρόνο. Γιατί κανείς δεν ξέρει πόσο χρόνο έχει. Αντίο Νίκο.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antonis Sroiter (@antonis_sroiter)

«Θα το θυμόμαστε όλοι πάντα το αμέτρητο γέλιο που ρίχναμε με τον Νίκο Ζαχαριάδη-και την απίστευτα δημιουργική του τρέλα. Κρίμα και άδικο. (θα μας κοροϊδεύετε όλους με τον Τασούλη, δίπλα, είμαι σίγουρη)», έγραψε η Τίνα Μανδηλαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Μαριάνθη Κάσδαγλη: Ποιον παίκτη του Survivor θα ήθελε νικητή;

Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Tίτλοι τέλους για εκπομπή του Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα