Νίκος Ξανθόπουλος: Συμπληρώνει έναν μήνα στην εντατική -Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει εδώ και έναν μήνα ο Νίκος Ξανθόπουλος, καθώς νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει διασωληνωθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1), ο δημοσιογράφος Νίκος Ξανθόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και έκανε γνωστό πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον αγαπημένο ηθοποιό.

«Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Ξανθόπουλο, συμπληρώνει σχεδόν ένα μήνα

στην εντατική ιδιωτικής κλινικής. Η οικογένειά του δεν βγάζει κάποιο δελτίο τύπου ή κάποιες πληροφορίες για το λόγο ότι δεν έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Μόνο ότι άνοιξε τα μάτια του, αυτή ήταν η πιο θετική εξέλιξη τα Χριστούγεννα, αλλά δεν υπήρξε κάποια άλλη ανταπόκριση στον οργανισμό του.

Αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα εδώ και χρόνια και αυτά προξένησαν και άλλες δυσλειτουργίες στα ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να εισαχθεί επειγόντως στην εντατική», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος

Κλείνοντας, ο Νίκος Νικόλιζας ανέφερε: «Οι γιατροί είναι πολύ επιφυλακτικοί για το λόγο ότι είναι πάρα πολύς ο χρόνος που βρίσκεται στην εντατική και φοβούνται για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Η ανατροπή στην αυριανή πρεμιέρα και όσα θα παρακολουθήσουμε στα πρώτα επεισόδια

Νίκος Μουτσινάς: «Η μητέρα μου δεν ήθελε καμία γυναίκα στη ζωή μου»

Εύα Καϊλή: Έτσι πέρασε τον χρόνο με την κόρη της στις φυλακές

Keywords
Τυχαία Θέματα