Νότης Μαυρουδής: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του συνθέτη-Συντετριμμένη η οικογένειά του

Ο Νότης Μαυρουδής άφησε την τελευταία του σε ηλικία 77 ετών, ύστερα από δυστύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης (3/1) στο εξοχικό του στο Πήλιο.

Σήμερα το πρωί (7/1), πραγματοποιήθηκε η πολιτική του κηδεία στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στη μία το μεσημέρι η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο

αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00. Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου», ανέφερε η ανακοίνωση του γιου του, Χάρη για την κηδεία του μπαμπά του.

Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο Χαλανδρίου προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον Νότη Μαυρουδή, ο οποίος «έφυγε» τόσο αναπάντεχα από τη ζωή.

Η σύζυγός του, Βάσω και τα παιδιά του, Χάρης και Ροδή ήταν συντετριμμένοι, μιας και δεν μπορούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια κοντά τους.

Βάσω ΜαυρούδηΧάρης Μαυρούδης

Λόλα ΝταϊφάΔημήτρης Πιατάς-Λέλα ΠιατάΜίλτος Πασχαλίδης-Ανδρέας ΡοδίτηςΓιώτα ΝέγκαΑλέξης Τσίπρας

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δάκρυσε on camera για τη γέννηση του γιου της -Οι πρώτες δηλώσεις κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο

Μαριέττα Χρουσαλά -Λέων Πατίτσας: Για σκι στις Γαλλικές Άλπεις (Φωτογραφίες-Βίντεο)

Σασμός: Ο Σταύρος καταγγέλλει τον Αστέρη στην Αστυνομία

Keywords
Τυχαία Θέματα