Βρισηίδα Ανδριώτου για Καλύβα – Πρίαμο: «Η Καρολίνα μου είχε μιλήσει για το φλερτ τους»

Στο πλατό του «Πρωινού μας» βρέθηκε σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου, προκειμένου να σχολιάσει μαζί με την ομάδα της εκπομπής τις εξελίξεις του «Survivor All Star».

Η νεαρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, κλήθηκε να σχολιάσει -μεταξύ άλλων- τα όσα έχουν δει το φως τα τελευταία 24ωρα σχετικά με την Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο. Τότε, η ίδια αποκάλυψε πως η Καρολίνα Καλύβα της είχε μιλήσει για το φλερτ

της με τον Κύπριο διαγωνιζόμενο πριν αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

«Ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα δεν ήθελα να εκθέσω τους ανθρώπους, γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Τώρα που έχουν αποδείξεις από κάμερα, μπορώ να το πω. Η Καρολίνα μου παραδέχτηκε ότι είχαν φλερτ και ότι είχαν συναντηθεί.

Πριν φύγω με ρώτησε η Καρολίνα αν είχα προσέξει κάτι. Τις είπα “έχω τα δικά μου τι να προσέξω;” Δεν είδες τίποτα με εμένα και τον Μάριο Πρίαμο; Της λέω κάτι κατάλαβα αλλά νομίζω ότι έξω μα μου” και τελικά δεν ξαναμιλήσαμε γιατί εγώ αποχώρησα.

Ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να εκθέσω την Καρολίνα γιατί είμαστε φίλες. Σίγουρα δεν είναι στημένο, γιατί τα παιδιά είχαν μια έλξη», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα:

Άρης Τσάπης: Οι πρώτες δηλώσεις εκείνου και της συντρόφου του μετά τον γάμο τους

Κατερίνα Καινούργιου: Ατύχημα για την παρουσιάστρια -Τι συνέβη;

Άννα Φόνσου: Συγκινημένη μετά τον θάνατο του Νίκου Ξανθόπουλου –«Αυτές τις μέρες μας έχει επισκεφθεί πολύ ο Χάρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα