Νίκος Βερλέκης: «Έχω συγγένεια με τον ιερέα που κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση»

Ο Νίκος Βερλέκης αυτή τη σεζόν συμμετέχει στη νέα καθημερινή σειρά του OPEN με τίτλο «Η δική μας οικογένεια». Η κάμερα του Πρω1νού κι ο δημοσιογράφος Νίκος Κανάκης συνάντησαν τον ηθοποιό σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων κι εκείνος μίλησε για τον ρόλο του, την αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου που προκάλεσε αντιδράσεις αλλά και τη συγγένεια που φέρεται να έχει με τον ιερά που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση.

Αναφερόμενος στην αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου, ο Νίκος Βερλέκης εξέφρασε την έντονη διαφωνία του με τη στάση του ηθοποιού: «Όπως είχα εγώ την ανάρτηση – αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου, αισθάνθηκα ότι κατά κάποιον τρόπο ήταν εκ του πονητού. Δεν το βρίσκω έντιμο αυτό από έναν άνθρωπο που είναι στον δικό μας χώρο».

Όταν ρωτήθηκε για τη συγγένεια που υποστηρίζεται να έχει με τον παπά που συνελήφθη στα Πατήσια με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης, ο γνωστός ηθοποιός αρκέστηκε να σχολιάσει: «Υπάρχει μια συγγένεια με τον παπά που συνελήφθη για βιασμό στα Πατήσια αλλά τι σχέση έχει αυτό τώρα; Εγώ κυκλοφορώ με τη δική μου ταυτότητα κι όχι με την ταυτότητα των συγγενών μου».

Διαβάστε ακόμα:

Πρωινό μας 3/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

 Έλενα Χριστοπούλου για Ελεονώρα Μελέτη: «Στο θέμα με τον Μάνεση δεν έχει πει ποτέ την αλήθεια»

 Σάκης Κατσούλης: «18-20 Δεκεμβρίου φεύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο»

Keywords
Τυχαία Θέματα