Χριστίνα Παππά: «Καλά έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς μισθό»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μίλησε για την απόφαση του γιου της, Δημήτρη Παππά, να γίνει πατέρας, τη σύντροφό του, Άννα Μπεζάν, ενώ σχολίασε και την αγγελία του Χρήστου Βασιλόπουλου, ο οποίος αναζητούσε ηθοποιούς για δουλειά χωρίς μισθό.

Σχετικά με τον γιο της, η Χριστίνα Παππά δήλωσε: «Όταν ο Δημήτρης μου είπε ότι θα γίνει πατέρας, εγώ είπα “καλύτερα όχι”. Τους συμβούλεψα να ζήσουν λίγο τη σχέση τους παρά το γεγονός ότι

είναι ευλογία. Όταν ο ένας δεν ξέρει τον άλλον και τον έχει δει όλες κι όλες δέκα φορές, είναι δύσκολο για τη μετέπειτα ζωή, δεν είναι όλα μέλι γάλα. Όταν ο Δημήτρης μου είπε ότι αυτή είναι η επιλογή του, τη σεβάστηκα και δεν μίλησα ξανά. Εύχομαι και ευελπιστώ να είναι μαζί για μια ζωή».

Όσον αφορά στην Άννα Μπεζάν, η επιχειρηματίας εξομολογήθηκε: «Η Άννα είναι ένα παιδί πονεμένο και εξαιρετικό. Είναι χαρισματικό πλάσμα, τη θαυμάζω σαν ηθοποιό. Περιμένω να αρχίσει τη δουλειά για να τη βλέπω, έχει θεατρικό πρόσωπο. Τη θαυμάζω κι έχει γίνει μέρος μου».

Σχετικά με το πρόσφατα περιστατικό με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, η Χριστίνα Παππά δήλωσε: «Καλά έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και πρόσφερε δουλειά χωρίς μισθό. Αν μπορεί να το κάνει… Δεν είναι κακό αυτό, αν είσαι καινούργιο παιδί και θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία. Αν είναι νέος ηθοποιός και μπορεί να το κάνει γιατί να είναι κακό. Και σε εκπομπές που πάμε αφιλοκερδώς δεν είναι; Γιατί πρέπει να κάνουμε κριτική στα πάντα;».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη σε Νίκο Μάνεση: «Βρε κουτά, ένα τρικ έκανε για να δει την ανταπόκριση…»

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Όσα είπε ο δήμαρχος που τους πάντρεψε για τον γάμο τους

 Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού: «Προφανώς για να φύγει η κοπέλα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα