Νίκος Πολυδερόπουλος: H εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή -«Είμαι τυχερός»

Τον έρωτα στο πρόσωπο της Βαλασίας Συμιακού έχει βρει εδώ και μερικούς μήνες ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την εκλεκτή της καρδιάς του, όμως πριν από λίγους μήνες, όταν η αγαπημένη του είχε τα γενέθλιά της, ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία και της είχε ευχηθεί για το ξεχωριστό γεγονός.

Πρόσφατα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και -ανάμεσα σε άλλα- μίλησε για την προσωπική του ζωή και την έμφαση που δίνει στην καλλιέργεια του εαυτού του.

Όσα εξομολογήθηκε ο Νίκος Πολυδερόπουλος

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και θεωρώ ότι είμαι τυχερός» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια απάντησε για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας: «Δεν το πολυσχεδιάζω, δεν το έχω βάλει στο πρόγραμμα, ό,τι είναι να έρθει, καλώς να έρθει».

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Η εικόνα μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα και μετά να σου την κλείσει. Αν δεν υπάρχει υπόβαθρο, δεν μπορεί να μείνει η πόρτα ανοιχτή. Πάντα μου αρέσει να γίνομαι καλύτερος, για αυτό γράφτηκα στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πάτρας στο τμήμα του Ελληνικού Πολιτισμού. Παλιότερα λόγω δυσλεξίας, δεν είχα τη δυνατότητα. Τώρα που ξέρω ποιος είμαι, προσπαθώ να με καλλιεργώ. Πάντα πάλευα να φτιάξω τον εσωτερικό μου εαυτό κι όχι την εμφάνισή μου».

Διαβάστε επίσης:

Πανιώνιος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος μπασκετμπολίστας Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον

Sinead O’ Connor: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η θρυλική τραγουδίστρια

4 λόγοι που νιώθεις ότι το στομάχι σου θα σκάσει – και πώς θα γλιτώσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα