Νίκος Οικονομόπουλος: Είναι ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή!

Ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή του Νίκου Οικονομόπουλου το τελευταίο διάστημα! Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται σε σχέση με μια καλλονή γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο λόγος για την Ασημένια Καμτσή.

Εκείνη είναι μοντέλο, ανήκει σε ένα πρακτορείο της συμπρωτεύουσας και την έχουμε δει να πρωταγωνιστεί στο video clip του Νίκου Οικονομόπουλου για το τραγούδι «Πρέπει δεν πρέπει», τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν

στο Παρίσι.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας»,  Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένα Καμτσή μετρούν έξι μήνες κοινής πορείας και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητα, κρατώντας όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να μην εκθέτουν την προσωπική ζωή τους στη δημοσιότητα και έτσι αποφεύγουν τις κοινές εμφανίσεις στα κοσμοπολίτικα μέρη.

Ο έρωτας του ζευγαριού άνθησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip, κατά το οποίο ήρθαν πολύ κοντά, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μπορεί να βρίσκεται χρόνια στο προσκήνιο, ωστόσο σχεδόν κάθε σχέση του την προστάτευε από τη δημοσιότητα, κρατώντας αυτό το κομμάτι της ζωής του για εκείνον.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

 Τέμπη: Συγκλονίζει 29χρονη επιβάτιδα του μοιραίου τρένου -«Έφτυνα αίμα, δεν ήξερα πόσο σοβαρά είμαι»

 Μίμης Παπαϊωάννου: Πέθανε ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα