Νίκος Μουτσινάς: «Πάγωσε» με την έκπληξη της Μενεγάκη – «Είμαι σίγουρη ότι με έχεις κακολογήσει»

Εμβρόντητος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς, όταν στο διπλανό παράθυρο της τελευταίας εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι» εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη. Ο παρουσιαστής για κάποια δευτερόλεπτα πίστευε ότι επρόκειτο για βίντεο, ωστόσο η παρουσιάστρια άρχισε να μιλάει, με εκείνον να «παγώνει» και να παθαίνει σοκ.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελένη Μενεγάκη

είχαν έναν διάλογο για αρκετή ώρα, με τον παρουσιαστή να της υπόσχεται ότι θα είναι ο καλεσμένος της στην πρώτη εκπομπή της τη νέα σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρετά τον Νίκο Μουτσινά

«Νίκο, υπήρχε ποτέ περίπτωση -γιατί είμαι σίγουρη ότι με έχεις κακολογήσει και έχεις πει “καλά, τόσα χρόνια κάνω εκπομπή και αυτή η γυναίκα που περίμενα να είναι εδώ δεν είναι;” Το έχεις κάνει πες την αλήθεια! Υπήρχε περίπτωση εγώ σήμερα να μην είμαι κοντά σου;», ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μη πιστεύοντας στα μάτια του, είπε: ν«Είμαι σε σοκ! Δεν το πιστεύω. Θα σε πάρω τη Δευτέρα να τα πούμε», με την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει ξανά τον λόγο και να συνεχίζει:

«Έχω υπάρξει κοντά σε περιόδους που περίμενες άλλους να έρθουν. Τώρα έχεις τόσο κόσμο που μπορεί να έχεις καλεσμένο που δεν έχεις χώρο και χρόνο να τους βάλεις όλους. Εγώ και σ’ αγαπώ και είμαι δίπλα σου τις στιγμές που ίσως έχουν πιο πολύ αξία να είμαι».

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς νιώθει ότι θα περάσει τη νέα σεζόν που θα είναι εκτός τηλεόρασης σύμφωνα με την εμπειρία της, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε: «Εσύ θα περάσεις πολύ ωραία, σε εμάς θα λείψεις»

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μουτσινάς – Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η συνάντηση στο πλατό μετά το τηλεφώνημα που δεν έγινε

 Φώτης Σεργουλόπουλος – Τζένη Μελιτά: Αποχαιρέτησαν τους τηλεθεατές για τη σεζόν

 Κατερίνα Καραβάτου: «Είχα φτάσει τόσο πάτο που μετά είχε μόνο να πάει πάνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα