Νίκος Μουτσινάς: Η αποκάλυψη για χωρισμό του – «Χωρίσαμε και μείναμε εκεί δέκα ημέρες»

Ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή την εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για έναν χριστουγεννιάτικο χωρισμό του, αποκάλυψε πως ο ίδιος έχει χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές.

Ο γνωστός παρουσιαστής, σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική ζωή του, περιέγραψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του «Καλό Μεσημεράκι» πως κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου ταξιδιού ανακοίνωσε στο έτερον ήμισυ πως θέλει να χωρίσουν. Ωστόσο, οι διακοπές δεν χάλασαν

και οι δυο τους έμειναν εκεί για δέκα ημέρες.

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Είναι αλήθεια αυτό, καταλαβαίνετε πως η απόφαση απλά σκάει εκείνη τη στιγμή. Έχει φυτευτεί η πρώτη σκέψη, λες πάμε καλά; Μετά αρχίζουν κάτι γενέθλια, κάτι γιορτές, έρχεται ένα καλοκαίρι και στη μέση λες, “μέχρι να χωρίσουμε πού να βρούμε τώρα κι άλλες παρέες” και λες “ας πάμε μαλωμένοι διακοπές” και φαντάζεσαι θα πας στη θάλασσα, δεν ξέρω σε ποια περιοχή…».

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας τη δική του προσωπική ιστορία: «Έχω χωρίσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Δεν φταίει ο προορισμός ήταν πολύ ωραίος, τώρα δεν θα την πω όλη την ιστορία, δεν είναι ακόμα η τηλεόραση έτοιμη. Ένα ταξίδι μεγάλο, πήγα Μπανγκόκ και χώρισα. Δέκα ώρες ταξίδι. Με το που φτάνουμε και λες “τί ωραίο δωμάτιο… κoίταξε θέλω να χωρίσουμε” και καθίσαμε εκεί 10 μέρες γιατί τα κάνω εγώ αυτά… Μου αρέσουν, άμα έχω κλείσει τις διακοπές, παρθένος… το υπέροχο ζώδιο».

Διαβάστε ακόμα:

 Φως στο Τούνελ: Οι τρεις υποθέσεις με τις οποίες θα ασχοληθεί απόψε η Αγγελική Νικολούλη

 Άγρια Γη: Ο Άρης σε μία απρόσμενη συμμαχία -Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

 Ηλίας Μπόγδανος για Survivor: «Ο cameraman μού είπε ότι αυτό απαγορεύεται και ότι αν μαθευτεί θα έχουμε πρόβλημα»

Keywords
Τυχαία Θέματα