Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ξεκαθαρίζει τι θα γίνει με τον γάμο της – Η απάντηση για το φύλο του μωρού

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου της και εκείνη μίλησε για την εγκυμοσύνη και τον ερχομό του πρώτου παιδιού της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Ακόμα αντέχω να φοράω τακούνια. Μη φανταστείς ότι κυκλοφορώ όλη την ημέρα με τακούνια. Τα βάζω 1-2 ώρες και μετά τα βγάζω», είπε αρχικά η γνωστή παρουσιάστρια.

Όταν ρωτήθηκε αν έχει λιγούρες όλους αυτούς τους μήνες της εγκυμοσύνης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Θα έλεγα πως έχω μια καλή εγκυμοσύνη. Και πριν μείνω έγκυος

μου μύριζαν φαγητά, ήμουν πολύ λιχούδα, οπότε δεν έχω δικαιολογία».

Όσον αφορά στον γάμο τους, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε: «Είπαμε να κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Οπότε δεν θα ήθελα να το αποκαλύψω. Θέλαμε να κάνουμε θρησκευτικό γάμο για να πάρουμε την ευλογία του Θεού αλλά τώρα είναι λίγο δύσκολο, συνεπώς θα τον κάνουμε μετά τη γέννηση του παιδιού».

Τέλος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ρωτήθηκε για το όνομα και το φύλο του μωρού: «Είμαστε παραδοσιακοί, οπότε το όνομα που θα πάρει το μωρό θα προέρχεται από μέλος της οικογένειάς μας. Δεν έχω πει το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι, οπότε θα μας αφήσετε να το κάνουμε με τον δικό μας τρόπο. Το σίγουρο είναι ότι ο άνδρας μου ξέρει το φύλο του μωρού μας, εμένα κάτι έχει πάρει το αφτί μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Παπαδόπουλος: Βραδινή έξοδος με εντυπωσιακή μελαχρινή -Φωτογραφίες

 Κωνσταντίνος Αργυρός – Light: Κυκλοφόρησε το μαγικό music video για το τραγούδι «Ηλιοβασίλεμα»

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Αυτός είναι ο λόγος που ήθελε να αγγίξει το φέρετρο ο άνδρας που συνελήφθη

Keywords
Τυχαία Θέματα