Δείτε νέα πλάνα από τον γάμο του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα!

Ευτυχισμένες στιγμές βιώσαν το Σάββατο (08/06) ο  Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα! Το ερωτευμνένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη, στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων.

Ο γάμος τους ήταν παραδοσιακός και τίμησαν αρκετά από τα έθιμα της Κρήτης, ενώ κουμπάροι τους ήταν οι: Βάνα Μπάρμπα, Μαθιός Αστροπαλίτης, Σπύρος Μπουρνάζος και Γιώργος Δεσίπρης.

Στο Πρω1νό σήμερα,

προβλήθηκαν νέα πλάνα, τα οποία εξασφάλισε το neakriti. Όπως θα δείτε, ο ηθοποιός συναντήθηκε με την καλή του λίγο πριν την εκκλησία, ενώ όταν ήρθε η στιγμή να παντρευτούν, δεν σταμάτησε να της λέει σ’ αγαπώ!

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρω1νό πριν από τον γάμο του, ανέφερε: “Ο γάμος θα γίνει στην παραλία του Ζορμπά. Πήρα την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία. Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό”!

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Φαίη μπήκε στην κουζίνα-Δείτε τι μαγείρεψε! 

Χαρμόσυνα νέα: Παντρεύτηκε γνωστός Έλληνας και δεν το έμαθε κανείς! 

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στον χωρισμό της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη με έναν περίεργο τρόπο 

Keywords
Τυχαία Θέματα