Νίκος Γιάννης: Το πρώτο μήνυμα μετά την επιστροφή από το Survivor

Ο Νίκος Γιάννης έχει αποχωρήσει εδώ και μερικές ημέρες από το Survivor και έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική εξάδα και έτσι αναχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο λίγο πριν αυτό το ταξίδι φτάσει στο τέλος του.

Πριν από λίγες ώρες, ο Νίκος Γιάννης έκανε την πρόταση ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά το Survivor.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην εμπειρία που έζησε και ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν.

«Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του…και τι να πρωτοθυμηθώ! Αδρεναλίνη, συγκίνηση, στεναχώρια, άγχος, πείνα, χαρές και, κυρίως, δυνατές φιλίες! Ένα τραγούδι είναι η ζωή και χορεύουμε στο ρυθμό της. Αφήστε το ρυθμό να σας συνεπάρει και μη φοβάστε να τολμάτε και να ρισκάρετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nikogiannis (@nikogiannis)

Έτσι και εγώ…τόλμησα και έζησα με όλο μου το είναι αυτή τη μοναδική εμπειρία που λέγεται #survivor και φεύγω γεμάτος εφόδια που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Δε θα μπορούσα να φτάσω, βέβαια, μέχρι αυτό το σημείο, χωρίς τη στήριξη και τη θετική σας ενέργεια προς το πρόσωπο μου…!

Μην ξεχνάς: Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις! Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σας μηνύματα», έγραψε ο Νίκος Γιάννης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Κατέβηκα από την πίστα και μου έβγαλε πιστόλι»

 Γιάννης Λοβέρδος: «Από την κακή διατροφή έφτασα τα 215 κιλά»

 Σασμός: Ηθοποιός της σειράς βάφτισε την κόρη της -Δείτε φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα