Αργύρης Αγγέλου: «Μετά το “Πάρα πέντε” ήρθαν τα δύσκολα»

Ο Αργύρης Αγγέλου είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, με πολλά χρόνια καριέρας στον χώρο της υποκριτικής.

O γνωστός ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επαγγελματική του διαδρομή, την προσωπική του ζωή, καθώς και την αναγνωσιμότητα μετά το «Παρά Πέντε».

«Όταν ξεκίνησα τη δουλειά σκεφτόμουν ‘’είμαι 18 ετών, αν μέχρι τα 25 δεν έχει συμβεί κάτι που να μου δώσει ένα σήμα να καταλάβω ότι μπορώ να προχωρήσω σε αυτή τη δουλειά, θ’ αλλάξω δουλειά’’. Αυτό

μόνο είχα προγραμματίσει τότε και μου βγήκε. Σε 25 έκανα τις ‘’Σαββατογεννημένες’’ και δούλευα ήδη στο θέατρο πολλά χρόνια. Υπήρχε μια ροή στη δουλειά, η μία δουλειά με πήγαινε στην άλλη», είπε αρχικά ο Αργύρης Αγγέλου και συνέχισε:

«Όταν έκλεισα τα 40, έπαθα τρέλα. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα ‘’είμαι 40’’ και έπαθα κρίση πανικού. Δεν ξέρω γιατί! Ο κόσμος δεν έχει αίσθηση του χρόνου που περνάει. Ανεβάζω μια φωτογραφία στα social media και σχολιάζουν ‘’καλέ μεγάλωσες’’…Από τη ζωή μου έχω χάσει λίγο τη δεκαετία 34 – 44. Όταν συνειδητοποιώ ότι κάποια πράγματα δεν ήρθαν έτσι όπως ήθελα, αυτομαστιγώνομαι…».

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ανέφερε για την προσωπική του ζωή: «Στο προσωπικά μου είμαι ανοιχτός πολύ και είμαι ανοιχτός στο να ζήσω… Μου αρέσει η συντροφικότητα και πιστεύω στο για πάντα γιατί οι γονείς μου ήταν για πάντα».

Κλείνοντας, ο Αργύρης Αγγέλου είπε: «Δεν νοσταλγώ στιγμές από τα γυρίσματα του “Παρά Πέντε”, γιατί ήταν έντονο τότε και το είχαμε ζήσει. Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν μάθει το τηλέφωνο του σπιτιού μας και μας έπαιρναν όλη μέρα. Ένιωσα να πνίγομαι, καθώς δεν σου μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεσαι κάτι τέτοιο. Η μόνη έπαρση που νομίζω πως έπαθα είχε να κάνει με το γεγονός ότι στα 27 μου πίστεψα ότι έγινε η αρχή και όλα έτσι θα είναι από εδώ και πέρα. Φυσικά και δεν ήταν έτσι, τα δύσκολα ξεκίνησαν μετά το “ Παρά Πέντε”».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ξανθούλης: «Η Μαρινέλλα έμεινε στον άσσο, δεν είχε που να πάει, ο κόσμος την αντιμετώπισε φριχτά»

Εύα Αντωνοπούλου για την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ: «Το έκανα με πάρα πολύ μεγάλη χαρά»

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε όταν υπήρχε λόγος, δεν ήθελε όμως να με βαράνε άλλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα