Νίκος Χαρδαλιάς: Ξέσπασε η κόρη του-“Ντροπιαστικό να χαίρεστε με τη δική μας λύπη”

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/8) ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο “Αγία Όλγα”.

“Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς . Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση. Ο Διοικητής, Χαράλαμπος Πρίφτης.”, αναφερόταν στο ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας του.

Η είδηση έκανε

τον γύρο του διαδικτύου και ανάμεσα στα μηνύματα για μια γρήγορη ανάρρωση, υπήρξαν και αρκετά που ήταν αρνητικά. Η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα διάβασε ένα από αυτά και μάλιστα απάντησε.

“Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας. Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα.”, έγραψε η Ιωάννα Χαρδαλιά σε χρήστη του Facebook. 

Διαβάστε ακόμη:

Αντζελίνα Χαλντέντα: Ποζάρει με μαγιό μετά την εξομολόγηση για τη μεγάλη απώλεια κιλών

Τζένη Μπότση: Η φωτογραφία της κόρης της, Αλίκης από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Ηλίας Μαμαλάκης: Ο λόγος που δεν τον είδαμε ποτέ καλεσμένο στο MasterChef

Keywords
Τυχαία Θέματα