Μία εναλλακτική χρήση του face mist που δεν είχες φανταστεί!

Έχεις ένα μέσα στην τσάντα σου είτε είσαι στην πόλη, είτε στην παραλία. Μιλάμε φυσικά για να ενυδατικά νερά ή αλλιώς τα γνωστά μας face mists. 

Τα οφέλη ενός ενυδατικού mist σίγουρα τα γνωρίζεις. Ακόμα βέβαια και να μην μπορείς να τα καταγράψεις, είμαι σίγουρη ότι τα νιώθεις, αφού κάθε φορά που ψεκάζεσαι αισθάνεσαι αυτή την τέλεια δροσιά που απλόχερα σου προσφέρουν, την ενυδάτωση και την απαραίτητη υγρασία.

Όμως, επειδή δεν είσαι εδώ για να μαθαίνεις όλα όσα ήδη γνωρίζεις αλλά για να «ξεσηκώνεις» tips

και συμβουλές που θα σε σώσουν, ορίστε μία χρήση του face mist που δεν γνώριζες και σίγουρα θα σου φανεί έξτρα χρήσιμη, ειδικά αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε διακοπές. 

Νιώθεις ότι η επιδερμίδα του προσώπου σου είναι ταλαιπωρημένη; Αισθάνεσαι αφυδατωμένη; Κάθισες παραπάνω ώρα στον ήλιο και θεωρείς ότι καταπόνησες το δέρμα σου;

Και μέσα σε όλα αυτά είσαι διακοπές, δεν έχεις πολύ χρόνο, ξέχασες να πακετάρεις μία μάσκα προσώπου, που να ψάχνεις να βρίσκεις και γιατί να χαλάσεις έξτρα λεφτά (μέσα στο μυαλό σου είμαστε…).

Ιδού η λύση

Πάρε 3-4 από τα pads που έχεις μαζί σου για να ξεβάφεσαι και εμπότισέ τα με το ενυδατικό νερό. Ψέκασε αρκετές φορές, χωρίς να λυπηθείς το προϊόν. Εφόσον έχεις καθαρό δέρμα, μπορείς να τα εφαρμόσεις σε σημεία όπως τα ζυγωματικά και το μέτωπο, αυτά που πάντα είναι πιο εκτεθειμένα στον ήλιο, και άφησέ τα για 10 λεπτά.

Αν θέλεις έξτρα ενυδάτωση και στην περιοχή των ματιών μην διστάσεις να βάλεις κι εκεί, αν όμως θέλεις να χαζεύεις στο κινητό σου, δεν θα σου χαλάσουμε χατίρι.

Μόλις αφαιρέσεις τα pads, θα διαπιστώσεις ότι η επιδερμίδα σου είναι έξτρα μαλακή, ανακουφισμένη μα και λαμπερή. Φυσικά μην ξεχάσεις να κλειδώσεις την υγρασία με την ενυδατική σου.

Ρίξε μία ματιά ακόμα:

Beauté στις διακοπές: Τι να πάρεις μαζί σου;

Η Kylie Jenner επαναλανσάρει το make-up brand της!

Ο hair stylist της Hailey Bieber μας προτείνει τα 4 καλύτερα κουρέματα για το καλοκαίρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα