Νικόλ Δεσποτοπούλου: Μιλά για το τρακάρισμα που είχε -«Το αμάξι μου έπαθε “ολική καταστροφή”»

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks», αν και τελικά δεν κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο παρ’ ότι έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Η νεαρή πρώην παίκτρια της εκπομπής μόδας του ΣΚΑΪ παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό You και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε γιατί στο Instagram

τη λένε «theclassysavage».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο κομμάτι του άγχους αλλά και στο τρακάρισμα που είχε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να καταστραφεί το αυτοκίνητό της.

Όσα είπε η Νικόλ Δεσποτοπούλου στη συνέντευξή της

Είσαι αγχώδης τύπος γενικά;

Πάρα πολύ, και πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό. Μπορεί να έχω ένα ασήμαντο πρόβλημα, κι εκείνη τη στιγμή να μην ξέρω τι να κάνω. Ευτυχώς έχω ανθρώπους γύρω μου που με βοηθούν σε τέτοιες στιγμές, αλλά όταν δεν είναι εκεί, δεν τους πιέζω. Μένω μόνη μου, κάνω δουλειά με τον εαυτό μου, ηρεμώ και βάζω τα πράγματα σε μία σειρά.

Το όνομά σου στο Instagram είναι «theclassysavage». Γιατί;

Γιατί είμαι και classy, και savage, ανάλογα πώς θα ξυπνήσω. (γελάει) Μετράει φυσικά και ο άνθρωπος που έχω απέναντί μου. Savage είμαι πολύ στο δρόμο, μιλάω άσχημα και δεν έχω υπομονή. Επειδή μου έχουν συμβεί τροχαία χωρίς να φταίω εγώ, νευριάζω πολύ με τους οδηγούς που δεν προσέχουν. Ευτυχώς δεν έχω πάθει κάτι σοβαρό, αλλά είχα Άγιο, γιατί το αμάξι μου έπαθε «ολική καταστροφή».

Φοβήθηκες μετά να οδηγήσεις ξανά;

Όχι, όμως φοβόμουν για αρκετό καιρό να περάσω από το συγκεκριμένο σημείο όπου τράκαρα, το οποίο είναι και κοντά στο σπίτι μου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα