Φοίβος Παπαδάκης: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά -«Το λέω δημόσια, είναι κάτι που δεν το παίρνω πίσω με τίποτα»

Το πρωί της Τετάρτης 9/8 η συζήτηση στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» έφτασε στο κομμάτι των κρίσεων πανικού και της ψυχοθεραπείας, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου στο Τηλέραμα.

Κι ενώ η Φελίσια Τσαλαπάτη πήρε το θάρρος και μίλησε κι εκείνη για τις κρίσεις πανικού που έχει βιώσει, ο Φοίβος Παπαδάκη αποκάλυψε για πρώτη φορά δημόσια πως έχει κάνει ψυχοθεραπεία, γεγονός που χαρακτήρισε ως το καλύτεο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό του.

«Οι

κρίσεις πανικού είναι κάτι πολύ δύσκολο, είναι μια μάστιγα. Και είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν που το βιώνει, αλλά και επίσης στον περίγυρό μας πολλές φορές δεν το καταλαβαίνουν και δεν το αντιλαμβάνονται. Και σου λένε “έλα μωρέ, πώς κάνεις έτσι; Δεν είναι κάτι, πάρε μια ανάσα και όλα καλά”.

Μια κρίση πανικού μπορεί να πηγάζει από ένα πολύ βαθύ τραύμα, που να προέρχεται από την παιδική ηλικία ενδεχομένως. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ψυχοθεραπεία για να καταφέρεις να βρεις την πηγή και σιγά σιγά να το λύσεις», είπε αρχικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ταμπού της ψυχοθεραπείας πρέπει να σπάσει, έχω πάει κι εγώ και το λέω και δημόσια και είναι από τα καλύτερα δώρα που έχω κάνει στον εαυτό μου και δεν το παίρνω πίσω με τίποτα».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα