Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Treat Williams

Μία πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου από πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης 13/6. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως ο πασίγνωστος ηθοποιός Treat Williams βρέθηκε νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη κοντά στο σπίτι του στο Βερμόντ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/6, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο Treat Williams παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος οδηγός, ο οποίος την ώρα που πήγε να στρίψει αριστερά για να μπει σε πάρκινγκ,

παρέσυρε τον ηθοποιό που βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Treat Williams

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Treat Williams πέθανε σήμερα στο Ντόρσετ του Βερμόντ μετά από ένα θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα. Όπως αντιλαμβάνεστε είμαστε σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι. Ο Treat ήταν γεμάτος αγάπη για την οικογένειά του, για τη ζωή του.

Είναι τόσο σοκαριστικό όλο αυτό αλλά να ξέρετε ότι ο Treat ήταν βαθιά αγαπημένος και άξιος σεβασμού από την οικογένειά του και όλους όσοι τον γνώριζαν. Είμαστε κάτι παραπάνω από συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και το πένθος μας. Στους φίλους του λέμε να ξέρετε ότι ο Treat σας εκτιμούσε όλους και συνεχίστε να τον έχετε στις καρδιές και τις προσευχές σας», ανέφερε σε δήλωσή της η οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Ένα γεγονός εκτυλίσσεται μπροστά στη Μαρίνα που της επιβεβαιώνει ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα

Survivor All Star: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δήμητρα Παπαδήμα: «Όταν πληρώνομαι, κρεμώ τα πενηντάευρα στα μανταλάκια για να αεριστούν»

Keywords
Τυχαία Θέματα