H Kendall Jenner μας δείχνει ποιο μίνι co-ord δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας

Η Kendall Jenner βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στα εγκαίνια του πρώτου pop up store του FWRD, ενός luxury e-commerce brand που ανήκει στη Revolve Group. To γνωστό μοντέλο έχει αναλάβει τα ηνία του FWRD ως Creative Director.

The Kendall Jenner Look

Η Kendall Jenner

επέλεξε για τη βραδιά των εγκαινίων ένα μίνι σετ σε μπεζ μεταλλιζέ τόνο που το συνδύασε με clear heels και εκρού τσαντάκι.

Το γνωστό μοντέλο πόνταρε σε ένα υπέροχο co-ord που αποτελείται από στενή μίνι φούστα και one shoulder top από τον σχεδιαστή Rick Owens. H ίδια πρόσθεσε έξτρα πόντους στιλ στην εμφάνισή της με μια baguette τσάντα.

Αυτή ήταν η πρώτη προσωπικής εμπειρίας αγορών Fwrd και μαζί με τα εγκαίνια γιορτάστηκε και η 20ή επέτειος της Revolve Group Inc., με στυλίστες του Χόλιγουντ, ανερχόμενους σχεδιαστές και celebrities, που απόλαυσαν ποτά από τη μάρκα της Jenner, 818 Tequila, και μουσική από τον DJ Pedro.

Το κατάστημα περιλαμβάνει μια ποικιλία από ρούχα επιλεγμένα από την Jenner. Η ίδια έκανε το μοντέλο στην ανοιξιάτικη καμπάνια της Fwrd του 2023, φορώντας μαγιό των The Attico και Di Petsa. Τη φωτογράφιση της καμπάνιας έκανε η Yulia Gorbachenko σε συνεργασία με τη στυλίστρια Malina Joseph Gilchrist.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα φέρω το πρώτο pop up store της Fwrd εκεί που μεγάλωσα στο Λος Άντζελες. Είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς ως ομάδα και ως δημιουργική διευθύντρια, η επιμέλεια ορισμένων top προϊόντων, και η παράδοσή τους στον πελάτη είναι κάτι φρέσκο ​​και απροσδόκητο που μπορούμε επιτέλους να ζήσουμε από κοντά», είπε η Jenner στο WWD σε μια δήλωσή της τον Μάιο.

© Emma McIntyre /Getty Images/ Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Gatsby Nights: Πώς η ταινία του Leonardo DiCaprio έρχεται στο προσκήνιο της μόδας

To super mini ξαναχτυπά: 7 looks που θα θέλεις να αντιγράψεις ASAP

ΑΥΤΗ η απόχρωση του μπλε έχει γίνει ανάρπαστη αυτό το Καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα