Νέα Φιλαδέλφεια: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Σοκ, θλίψη και πόνο είναι όλα όσα νιώθει το πανελλήνιο για τον άδικο και ξαφνικό χαμό του 29χρονου Μιχάλη, που δολοφονήθηκε κατά την επίθεση των οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου συγγενείς, φίλοι, γνωστοί αλλά και ο σύνδεσμος της ΑΕΚ θα αποχαιρετήσουν το αγαπημένο τους παιδί, που «έφυγε» από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα στις 17:00 το απόγευμα.

Το δυσάρεστο γεγονός ανακοίνωσε μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα, γράφοντας: «Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 11/8 στον ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα. Μιχάλης».

Ο Δήμαρχος και όλοι οι ιθύνοντες εξέδωσαν ανακοίνωση, αναφέροντας πως μέχρι την τέλεση της κηδείας του άτυχου 29χρονου δεν θα πραγματοποιηθεί καμία από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης στην οικογένεια του Μιχάλη.

«Σε ένδειξη πένθους για τον άδικο χαμό του 28χρονου συμπολίτη μας Μιχάλη Κατσούρη και μέχρι την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας, δεν θα πραγματοποιηθεί καμία αθλητική ή πολιτιστική εκδήλωση, στα όρια του Δήμου μας.

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στεκόμαστε στο πλευρό της, αυτές τις τραγικές στιγμές. Καλό ταξίδι, Μιχάλη», ανέφερε η ανακοίνωση του Δήμου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα