Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε το… «μενού» της – Η επική φωτογραφία τους!

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι μια ξετρελαμένη μαμά! Ο Θοδωρής junior αλλά και ο μπέμπης – που γεννήθηκε τον περασμένο Μάιο – της έχουν αλλάξει τη ζωή, με την ίδια να απολαμβάνει με την καρδιά της κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τα παιδιά της!

Αυτή την περίοδο, ο σύζυγό της, Κωνσταντίνος Μαγκλάρας, βρίσκεται σε καλοκαιρινή περιοδεία με την επιτυχημένη παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» και έτσι λείπει αρκετές ημέρες από τη βάση τους, που όπως κάθε καλοκαίρι

δεν είναι άλλη από την Αίγινα.

Η Φωτεινή Αθερίδου συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της στο αγαπημένο της νησί, δείχνοντάς μας φυσικά τους πρωταγωνιστές της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τους γιους της.

Το απόγευμα της Τετάρτης, η ταλαντούχα ηθοποιός ανέβασε στον λογαριασμό της ένα επικό στιγμιότυπο μαζί με τον νεογέννητο γιο της. Ο μικρός βρίσκεται μέσα στο πιάτο της, με εκείνη να κρατάει μαχαιροπίρουνο και να είναι έτοιμη να τον… φάει!

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ενθουσίασε τους followers της ηθοποιού, με την ίδια να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Καλή μας όρεξη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fotini Atheridou (@fotiniatheridou)

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Στάνκογλου για Κιτσοπούλου: «Δεν μπορείς να βάλεις τον εαυτό σου πάνω από το έργο»

Στάθης Σταμουλακάτος: «28 χρόνια δούλευα ως κούριερ παράλληλα με το θέατρο»

Μαντώ Γαστεράτου: Η κόρη της έγινε ενός! Το πάρτι στη θάλασσα και οι ευχές

Keywords
Τυχαία Θέματα