Ναταλία Γερμανού: «Όταν αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι»

Τη δική της απάντηση στον πρώην σύζυγό της, Θάνο Καλλίρη θέλησε να δώσει σήμερα (27/3) η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην εκπομπή Roomies και όταν ρωτήθηκε αν το τραγούδι «Είσαι Μπελάς» το έχει γράψει η Ναταλία Γερμανού, εκείνος απάντησε: «Εγώ το έχω γράψει για τη Ναταλία. Πεντέμισι χρόνια κατοχή είχα παιδιά».

Το απόσπασμα έπαιξε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» με το ανάλογο σχόλιο από τον Νίκο Μουτσινά και κάπως έτσι έφτασε σήμερα και στο

«Καλύτερα δε γίνεται». Μετά την προβολή των αποσπασμάτων, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και απάντησε για το σχόλιο του τραγουδιστή.

«Ο Θάνος Καλλίρης που τόλμησε και ξεστόμισε ότι πέρασε πεντέμισι χρόνια κατοχής -δίκιο είχε βέβαια, γιατί τότε ήμουν αφόρητο πλάσμα ζήλειας και καταπίεσης. Μόλις αποφοίτησα από τα ΙΕΚ Καλλίρης ήμουν πλέον ένα άλλο κορίτσι γιατί είχα εκπαιδευτεί στο κερατάκι. Όταν ο άλλος φεύγει τρεις μήνες Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στα κέντρα», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε την απάντησή της:

Διαβάστε περισσότερα:

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής δεν έχει πάρει διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια

Δήμητρα Κατσαφάδου: Εισέβαλε στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” με δάκρυα στα μάτια -Άφωνη η Ναταλία Γερμανού

Chris Σταμούλης: Αποκάλυψε με ποιες κοπέλες από το Survivor θα μπορούσε να βγει ραντεβού

Keywords
Τυχαία Θέματα