Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης την εβδομάδα 22-26/3!

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης από την εβδομάδα που μας πέρασε μέσα από τον αέρα του Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 22/3

Οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας απέδειξαν μέσα από τις συλλογές τους πως τα πλεκτά ρούχα μπορούν να φορεθούν όχι μόνο το Φθινόπωρο και το Χειμώνα αλλ΄ακαι την Άνοιξη. Αρκεί να τα επιλέξετε σε υπέροχες αποχρώσεις.

Σε αυτό το huge trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε

το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα γαλάζιο, μίνι, πλεκτό φόρεμα με την υπογραφή, Suelitas.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια ελαστική ζώνη με μεταλλικές λεπτομέρειες από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες peep toe γόβες, Mark Milan

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, η γαλάζια σκιά και τα ροζ/nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με γυριστές τις άκρες προς τα έξω, χωρίστρα στη μέση, curtain bangs και όγκο στην κορυφή.

Τρίτη 23/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για την καινούργια εκδοχή του musclee tee που φορέσατε πολύ το προηγούμενο καλοκαίρι που είναι το musclee shirt, το αμάνικο δηλαδή πουκάμισο με τους τονισμένους ώμους.

Σε αυτό το huge trend της σεζόν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας, Desiree Fashion που αποτελείται από ένα πουκάμισο με γιακά, αμάνικο με βάτες και κλείσιμο με κουμπιά δεμένο στη μέση και μια midi, ψηλόμεση pencil πουά φούστα με φερμουάρ στο πίσω μέρος σε κανονική εφαρμογή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, peep toe γόβες σε ροζ χρυσό, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε μαλλιά με γυριστές τις άκρες προς τα έξω, χωρίστρα στη μέση, curtain bangs και όγκο στην κορυφή.

Τετάρτη 24/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο huge trends της μόδας που θα φορέσετε όσο κανένα άλλο το επόμενο διάστημα. Αναφερόμαστε στο T-shirt με τους τονισμένους ώμους- σίγουρα οι περισσότερες από εσάς το έχετε ήδη στην γκαρνταρόμπα σας- και το ψηλόμεσο τζιν με τα φαρδιά μπατζάκια.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα λευκό αμάνικο T-shirt με βάτες και ένα ψηλόμεσο cropped παντελόνι με φαρδιά μπατζάκια και ξέφτια στο τελείωμά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι πορτοκαλί, vinyl γόβες με ιδιαίτερο τακούνι με την υπογραφή Iris Luxury Shoes

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα κερασί -φούξια χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά, με όγκο στην κορυφή, χωρίστρα στη μέση και πιάσιμο, ένα χτένισμα που παραπέμπει στη Brigitte Bardot.

Πέμπτη 25/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το λευκό, ένα από τα πιο αγαπημένα σας χρώματα που όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές μπορείτε να το επιλέγετε για τις εμφανίσεις σας, όχι μόνο το διάστημα που ανοίγει ο καιρός αλλά και μέσα στην καρδιά του χειμώνα, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με τον γκρίζο ουρανό.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα λευκό φόρεμα, billy.sabbado έξωμο, διάτρητο στο κάτω μέρος και βολάν στο τελείωμά του.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές, ψηλοτάκουνες γόβες με διακοσμητικά στρασάκια στο πίσω μέρος τους, Fairymade. 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με γυριστές τις άκρες προς τα μέσα, όγκο στην κορυφή και χωρίστρα στο πλάι.

Παρασκευή 26/3

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για δυο από τα πιο αγαπημένα σας fashion items, ένα ρούχο και ένα αξεσουάρ που θα συνεχίσετε να φοράτε και αυτή τη σεζόν.

Αναφερόμαστε στο animal print -σε παντελόνι, φούστα, φόρεμα κτλ.- και στα cowboy boots που όλες σας έχετε πια στη συλλογή σας.

Σε αυτά έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας C9 Clouda 9 by L που αποτελείται από μια μακριά λευκή μπλούζα από μεταξένιο σατέν ύφασμα, μακριά φαρδιά μανίκια με όγκο και μαύρες διακοσμητικές μαύρες φούντες και ένα animal print τζιν παντελόνι που έχει τέλεια, χαλαρή εφαρμογή.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μαύρα, δερμάτινα cowboy μποτάκια, επίσης C9 Clouda 9 by L 

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner, οι σκιές σε γήινες αποχρώσεις και τα ροζ/nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα