Ναταλία Γερμανού: Οι φωτογραφίες με μπικίνι από τις διακοπές της -Στην παραλία με συνεργάτες της εκπομπής της

Σε ένα από τα πιο αγαπημένα της νησιά της Ελλάδας, την Κρήτη, απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών της η Ναταλία Γερμανού.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» βρίσκεται στην Ελούντα και χαίρεται τον ήλιο και τις βουτιές της στη θάλασσα, έχοντας στο πλευρό της κάποιους από τους συνεργάτες της ψυχαγωγικής εκπομπής που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα στον Alpha.

Η Ναταλία Γερμανού με τον  Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα στην Κρήτη

Η παρουσιάστρια βρίσκεται εκεί με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και την Εβελίνα Νικόλιζα και η αποκάλυψη έγινε μέσα από κάποιες αναρτήσεις που έκαναν οι δυο τελευταίοι στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Εβελίνα Νικόλιζα απαθανάτισαν τη Ναταλία Γερμανού στην παραλία με μαγιό και δημοσίευσαν τις εν λόγω φωτογραφίες στα προφίλ τους.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφίες της παρουσιάστριας από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της.

Συγκεκριμένα, μια από τις προηγούμενες μέρες η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της μια εντυπωσιακή selfie φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Διαβάστε επίσης:

Παναγιώτα Βλαντή: Ξεκαθαρίζει αν επιστρέφουν τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» στο Mega

Το ονειρεμένο εξοχικό της Kate και του William μέσα από φωτογραφίες

Ξεσπά η Καίτη Γαρμπή: «Να φοβηθώ, να βάλω την καριέρα μου πάνω από το δίκαιο και το σωστό;»

Keywords
Τυχαία Θέματα