Ναταλία Γερμανού: Η πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια του «Secret Song»

Τα τελευταία χρόνια, η Ναταλία Γερμανού παρουσιάζει την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό και την επόμενη χρονιά, αφού πριν από μερικούς μήνες ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό που τη φιλοξενεί.

Βέβαια, η Ναταλία Γερμανού δεν θα μείνει μόνο στο «Καλύτερα δε γίνεται», αφού σύντομα θα την απολαύσουμε και σε ένα φαντασμαγορικού show. Ο λόγος

για το «Secret Song».

Τα γυρίσματα του show έχουν ξεκινήσει και σήμερα, Τρίτη 25/4, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τα παρασκήνια, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Coming Soon».

Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που είχε αποκαλύψει ότι η Ναταλία Γερμανού θα παρουσιάσει το εν λόγω show στον Alpha.

«Έρχεται το “Secret Song” στον Alpha, που θα το παρουσιάσει η Ναταλία Γερμανού και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα κάνει επιτέλους σε ένα τόσο επιτυχημένο project του εξωτερικού», είχε αναφέρει σε παλιότερες δηλώσεις του ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι ο παραγωγός του συγκεκριμένου show .

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζια Κεφαλά: Υποψήφια στις εκλογές με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου -«Nα βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή;»

Παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε για την σεξουαλικότητά της: «Θα κάνω reunion με πρώην κοπέλες μου»

«Όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, νόμιζα ότι έκανα μια τολμηρή δήλωση»

Keywords
Τυχαία Θέματα