Ναταλία Γερμανού: Η αυστηρή απάντηση στη Josephine μετά την τοποθέτησή της για το σπρώξιμο στα VMA

Θυελλώδεις αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση της Josephine και του Γιώργου Αρσενάκου να σπρώξουν έναν άνδρα στα βραβεία MAD κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου της τραγουδίστριας. Τα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν στα social media ήταν χιλιάδες, με την τραγουδίστρια να παίρνει θέση και να ξεκαθαρίζει πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη κι όχι κάποιος εργαζόμενος στα βραβεία. (Δείτε την απάντηση της Josephine)

Η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πρόβαλε

την απάντηση της Josephine, με τη Ναταλία Γερμανού αλλά και τους συνεργάτες της να διαφωνούν κάθεται με την τοποθέτηση της τραγουδίστριας.

Αρχικά, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Όχι, συγγνώμη Ζόζεφιν, δεν συμφωνώ. Θα επιμείνω ότι ήταν μια… κακή σας στιγμή. Δε ξέρω πως αλλιώς να το πω γιατί πάλι με μαλώσανε, μου είπαν ότι δεν μια κακή στιγμή. Πως αλλιώς να το πω; Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω κακή στιγμή. Μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν ήταν παρορμητική στιγμή…

Δεν ήταν εργαζόμενος, ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη που έφερνε σουβλάκια. Και πάλι, και πάλι, δικαιολογεί τέτοια αντίδραση; “Φύγε, φύγε, φύγε”… Κάτσε… Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καλό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είχε 68 κάμερες μέσα στο γήπεδο, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν».

Και στη συνέχεια, είπε: «Δεν αλλάζω γνώμη επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής αλλά ήταν φίλος καλλιτέχνη που πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν… Δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Πείτε μου αν έχω άδικο… Θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε αυτό το κατά τα άλλα συμπαθέστατο κορίτσι να βγει και να πει για το περιστατικό ένα συγγνώμη από το παιδί που το έσπρωξαν. Αυτό, δε θέλω το “σε σπρώξαμε επειδή δεν ήσουν εργαζόμενος αλλά φίλος ενός καλλιτέχνη”. Δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους, δεν σπρώχνουμε κατά βούληση. Δεν είναι έτσι συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης: Ξεσπά κατά του «Chart Show» για την αναφορά στην προσωπική ζωή του – «Κατίνες»

 Χάρης Χριστόπουλος: Ο γιος του ακολουθεί τα χνάρια του στη φωτογραφία

 Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν τον έχω δει καν να νευριάζει ποτέ»

Keywords
Τυχαία Θέματα