Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το bullying, η εγκυμοσύνη της Super Κική και η σχέση Παναγιώταρου – Σχίζα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε για τον νέο κύκλο του GNTM, το bullying που έχει δεχτεί, την εγκυμοσύνη της Super Κική αλλά και τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα.

Για τον νέο κύκλο του GNTM: «Επιστρέφουν οι υπέροχες μνήμες με Τάσο Σοφρωνίου και Βίκυ Καγιά. Είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Κατάλαβαν ότι GNTM χωρίς Βίκυ Καγιά δεν γίνεται! Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχει τόσο μεγάλη κριτική στην εξωτερική εμφάνιση

της Σοφίας Χατζηπαντελή».

Για το bullying που έχει δεχτεί: «Όταν χώρισαν οι γονείς μου και έφυγα από την επαρχεία για να κατέβω στην Αθήνα, με έδειχναν με το δάχτυλο επειδή φορούσα φαρδιές φόρμες. Μου είχαν βάλει φωτιά και με είχαν κάψει ενώ φορούσα το μπουφάν. Το έκαναν για πλάκα… Με είχαν πετάξει από τις σκάλες και μετά είχα αρχίσει να έχω και εγώ βίαιη συμπεριφορά γιατί έλεγα ότι δεν μπορούσα να επιβιώσω αλλιώς, γιατί θα με σκότωναν».

Για την εγκυμοσύνη της Super Κική: «Η Super Κική πήρε μία πολύ δύσκολη απόφαση, να γεννήσει ένα παιδί και να το μεγαλώσει μόνη της. Γιατί όταν νιώθεις ότι ο άνθρωπός σου σε αδειάζει, πρέπει να σκεφτεί τι μπορείς και τι θέλεις να κάνεις. Μιλήσαμε, μίλησε και με την Ιωάννα και έτσι πήρε την απόφαση. Της δόθηκε ένα δώρο, ένα παιδί είναι ευλογία».

Για τη σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα: «Αφού είναι καψούρα η κοπέλα τι να κάνουμε… Εγώ χωρίς την άδεια κάποιου δεν ανεβάζω τίποτα… Είπα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση και να μιλήσω εγώ για τη σχέση της με τον Στάθη, αφού δεν ήξερε εκείνη πώς να το δημοσιοποιήσει».

Διαβάστε ακόμα:

 Θέμης Αδαμαντίδης: «Ήταν βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα»

 Στέφανος Τσιτσιπάς: Αντίπαλός του τον κατακεραυνώνει – «Έχει προβλήματα, δεν τον συμπαθεί κανείς»

 Σοφία Αραπογιάννη: Η Σταρ Ελλάς άφησε την πασαρέλα και ξεναγεί τους τουρίστες της Ιθάκης με το καΐκι

Keywords
Τυχαία Θέματα