Ναταλία Γερμανού για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – «Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός»

Τα τελευταία στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας από τη Θεσσαλονίκη, παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι (16/01) η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Μετά από την παρουσίαση του σχετικού ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια πήρε θέση για το συγκεκριμένο θέμα και δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής:

«Έχουν ήδη γραφτεί αρκετά και θα υπάρχουν εξελίξεις όλη την εβδομάδα. Προσωπική μου τοποθέτηση που νομίζω ότι συμφωνούν και οι συνάδελφοί μου, είναι ότι το κορίτσι που θέλει να πάει σε ένα πάρτι και θέλει να πιει και να γλεντήσει και να κάνει έρωτα, ακόμα κι αν το κάνει επαγγελματικά, αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί να τη ναρκώνει κάποιος και να κάνει έρωτα μαζί της, παρά τη θέλησή της. Σεξ χωρίς συναίνεση είναι βιασμός, ότι κι αν γίνεται γύρω γύρω».

Διαβάστε επίσης:

Πάρα πολύ δύσκολες ώρες για τη Φαίη Μαυραγάνη -Πέθανε η μητέρα της

Ιωάννα Τούνη: Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρους της -Τι απαντάει η δικηγόρος του άντρα που κατονόμασε η influencer;

Δημήτρης Φιντιρίκος: Κατέθεσε μήνυση στον Ηλία Γκιώνη για τις κατηγορίες περί εμπλοκής στην υπόθεση βιασμού 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη

Keywords
Τυχαία Θέματα