Ιωάννα Τούνη: Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρους της -Τι απαντάει η δικηγόρος του άντρα που κατονόμασε η influencer;

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα Δε Γίνεται», μίλησε σήμερα το μεσημέρι (16/01) η  Σωτηρία Πανουσάκη, δικηγόρος του άντρα που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη ότι διέρρευσε του revenge porn βίντεο της.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά,, μετά τη διαρροή του ονόματός του, ο συγκεκριμένος άντρας υπέβαλε σήμερα (16/01) μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στην Ιωάννα Τούνη.

Η κ. Πανουσάκη ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Έχει γίνει ο διασυρμός του από χθες.

Έχει κινηθεί η διαδικασία η νομική, οπότε θα αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια για την κίνηση της Ιωάννας Τούνη. Για το χρονικό σημείο που επέλεξε η κυρία Τούνη να κάνει αυτή την ανάρτηση δεν μπορώ να γνωρίζω. Είναι και για εμάς ακατανόητο για ποιον λόγο.

Δυο χρόνια περίπου πριν ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο που πρωταγωνιστεί το ζευγάρι. Ο πελάτης μου αμέσως μόλις ανέβηκε το βίντεο, κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης και υπέβαλε μήνυση δίνοντας στην αστυνομία όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Όσο θύμα ήταν η κυρία Τούνη, άλλο τόσο ήταν και ο ίδιος. Το βίντεο δεν το είχε στην κατοχή του ο εντολέας μου. Από κάποιον άλλο έχει διαρρεύσει. Αν μπορούσε κάποιος να δει το συγκεκριμένο βίντεο, θα έβλεπε πως δεν κρατούσε το κινητό. Δεν τραβούσε το βίντεο ο ίδιος.

Είχαν δοθεί κάποιες εξηγήσεις εκατέρωθεν και έγινε τώρα αυτή η αναφορά στο όνομα του πελάτη μου. Δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία αυτά τα δύο χρόνια. Προφανώς δεν είχαν βρει στην αστυνομία την πηγή. Αυτοί που ανεβάζουν αυτά τα βίντεο παίρνουν προφυλάξεις. Δεν έχουμε περαιτέρω ενημέρωση από την αστυνομία.

Ο πελάτης μου δεν επικοινώνησε με την Ιωάννα Τούνη. Ο πελάτης μου χθες σοκαρίστηκε. 19:40 έγινε η δημοσίευση και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα δεχόταν μια σειρά από επικριτικά σχόλια, τα οποία τα έχουμε στην κατοχή μας για να τα χρησιμοποιήσουμε για τη βλάβη που έχουμε υποστεί.

Είναι ένα άτομο που έχει μια συγκεκριμένη δραστηριότητα που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Σε λιγότερο από μια ώρα βρίσκονταν οι φωτογραφίες και το προφίλ του σχεδόν σε όλες τις διαδικτυακές εφημερίδες. Η ζημιά είχε γίνει ήδη. Όσο θα έπρεπε να επικοινωνήσει ο πελάτης μου με την κυρία Τούνη, άλλο τόσο θα έπρεπε και εκείνη πριν κάνει οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια. Και μάλιστα το πρωτοφανές και το παράδοξο είναι πως στην ανάρτησή της αποδέχεται πως δεν έχει ισχυρές αποδείξεις για τη συγκεκριμένη κατηγορία. Η κατηγορία όμως είναι βαριά.

Ο πελάτης μου συγκαταλέγεται στα θύματα. Έχει διασυρθεί η προσωπική του ζωή με τη δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο. Θέλοντας να αποκαταστήσει το όνομα ενός ανθρώπου σπιλώνει το όνομα ενός άλλου. Αν ζητήσει μια συγγνώμη ή προβεί σε κάποια αποκαταστατική ενέργεια ίσως και να μην προχωρήσει περαιτέρω ο πελάτης μου.

Η ηθική βλάβη που έχει υποστεί ο πελάτης μου είναι ανυπολόγιστη. Το προφίλ της Ιωάννας Τούνη είναι δημόσιο. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πάρα πολύ προσεχτικοί όταν αναφέρουμε ονόματα και πρόσωπα. Το διαδίκτυο έχει τεράστια δυναμική και πρέπει να είναι αποδεδειγμένα αυτά που λέμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Καίτη Γαρμπή για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν έρμαιο στις ορέξεις τους, νιώθω ντροπή»

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η απρόσμενη κίνηση που παραλίγο να «χαλάσει» την πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη

Βίκυ Καγιά: Θα παρουσιάσει του χρόνου το πρωινό του Star; – Η απάντηση του μοντέλου

Keywords
Τυχαία Θέματα