Νάντια Κοντογεώργη: Αυτός είναι ο συμπαρουσιαστής της στο ΦλΕΡΤ!

Μετά την μικρή ανάπαυλα, το ΦλΕΡΤ θα επιστρέψει στις οθόνες των τηλεθεατών της ΕΡΤ  καθημερινά στις 16:00, αλλά αυτή τη φορά η Νάντια Κοντογεώργη δεν θα είναι μόνη της.

Η εκπομπή που έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούνιο, θα συνεχίσει από τις 24 Αυγούστου, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να λαμβάνει τη θέση του συμπαρουσιαστή.

Το γεγονός αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με την Νάντια Κοντογεώργη και γράφοντας:

“Καλή μας αρχή λοιπόν! Παμε να φλερτάρουμε πολύ φέτος! Το πιο γλυκό κορίτσι @nandia_kondogeorgi @ertsocial #flert 24 Αυγούστου στις 16:00 #ert #meeting”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλή μας αρχή λοιπόν! Παμε να φλερταρουμε πολύ φέτος! Το πιο γλυκό κορίτσι @nandia_kondogeorgi @ertsocial #flert 24 Αυγούστου στις 16:00 #ert #meeting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lampros Konstantaras (@lamproskonstantaras) στις 18 Αύγ, 2020 στις 4:10 πμ PDT

Κάθε μεσημέρι, από Δευτέρα έως Παρασκευή συνεχίζει η εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία.

Η εκπομπή φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.

Διαβάστε ακόμα:

GNTM Boys & Girls: Το δυναμικό τρέιλερ του 3ου κύκλου βρίσκεται στον αέρα!

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Ανέβαλαν δεύτερη φορά το γάμο τους λόγω κορονοϊού
Keywords
Τυχαία Θέματα