Νάντια Μπουλέ: Τα πολύτιμα tips της για ένα ήρεμο αεροπορικό ταξίδι με παιδί

Η Νάντια Μπουλέ έκανε ένα ταξίδι με το αεροπλάνο με την κόρη της Σεμέλη – Ρωξάνη και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram την εμπειρία τους.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται στιγμές της ζωής της με όσους την ακολουθούν. Εδώ και δύο χρόνια προτεραιότητά της είναι φυσικά η κόρη της καρπός του έρωτά της με τον αγαπημένο της Γιώργο Ισαάκ.

Η Νάντια Μπουλέ είναι πολύ δραστήρια μητέρα,

προσπαθώντας καθημερινά να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο δημιουργικό χρόνο με την κόρη της. Ένα από τα άγχη της παρουσιάστριας ήταν το ταξίδι με αεροπλάνο, μιας και το πρώτο αεροπορικό ταξίδι τους δεν τους άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Αυτή, λοιπόν, ήταν η δεύτερη φορά που μαμά και κόρη μπήκαν στο αεροπλάνο και όπως αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ όλα κύλησαν ομαλά και ήρεμα.

«Η δεύτερη φορά στο αεροπλάνο δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Αν και για εσάς ήταν πρόκληση η πρώτη φορά, κουράγιο, γίνεται πολύ καλύτερη», έγραψε αρχικά η Νάντια Μπουλέ για το ταξίδι με αεροπλάνο με την κόρη της Σεμέλη – Ρωξάνη.

Με αφορμή τα δεκάδες ερωτήματα που δέχτηκε από τις followers της γι’ αυτή την εμπειρία, η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μακροσκελές κείμενο και να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις, παραθέτοντας τα tips που ακολούθησε προκειμένου να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο ταξίδι.

Όσα έγραψε η Νάντια Μπουλέ στην ανάρτησή της

«Επειδή μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το ταξίδι με αεροπλάνο, σας γράφω αυτά που βοήθησαν εμάς κι ελπίζω να σας φανούν χρήσιμα!

1. Συζητάμε από πριν, αρκετές φορές, το ταξίδι και είπαμε αναλυτικά τη διαδικασία που θα ακολουθήσουμε.

2.Έκατσε σε δικό της κάθισμα αυτήν τη φορά (όχι επάνω μου) και η ζώνη που φόρεσε της ήταν πιο οικεία (η έξτρα πορτοκαλί που δίνουν όταν κάθονται στο ίδιο κάθισμα με εσένα μας δημιούργησε πρόβλημα την προηγούμενη φορά).

3.Είχαμε μαζί ένα αγαπημένο παιχνίδι για να της είναι οικείο το περιβάλλον.

4.Είχαμε επιλέξει θέση με περισσότερο χώρο στα πόδια για να έχει περιθώριο κίνησης.

5.Της έδωσα να δει τα αγαπημένα της τραγούδια κατά τη διάρκεια της πτήσης.

6.Όταν φθάσαμε της είπα ότι είναι καταπληκτική για να είμαστε έτοιμοι την επόμενη φορά. Καλές πτήσεις!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Στηρίζει τον Σάκη Κατσούλη μετά την υποψηφιότητά του με τον Νίκο Χαρδαλιά -Το μήνυμά της

 Μιμή Ντενίση: Η κόρη της, Μαριτίνα, αποκαλύπτει πώς έχασε τα περιττά κιλά

 Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός: «Την τελευταία φορά χρειάστηκε να νοσηλευτώ κιόλας, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα