Νάντια Μπουλέ: Στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα μετά από τέσσερα χρόνια

Η πιο λαμπερή γιορτή του χρόνου πλησιάζει κι όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που στολίζουν στα σπίτια τους και μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση. Αυτό αποφάσισε να κάνει φέτος και η Νάντια Μπουλέ, μιας και όπως εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της είχε να στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ωστόσο, φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που η παρουσιάστρια του «Dot.» θα περάσει μαζί με την κορούλα της και έτσι πήρε την απόφαση

να στολίσει το σπίτι της. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Νάντια Μπουλέ έγραψε:

«Σήμερα είπαμε να μπούμε σε χριστουγεννιάτικο κλίμα! Είχαμε να στολίσουμε δέντρο 4 χρόνια. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε γιατί… η απάντηση είναι στο γατί! Έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη – καμία βασικά- για το πώς θα του φερθεί, αλλά φέτος αποφασίσαμε να πάρουμε τα ρίσκα μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι γιορτές αποκτούν άλλη διάσταση όταν έχεις παιδί. Αυθόρμητα. Ακόμα κι αν πολύ μικρά για να καταλάβουν. Έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις μια εικόνα ζεστή και γιορτινή που μάλλον ικανοποιεί και τη δική παιδικότητα. Επίσης, με τόσα κρούσματα δεν αναμένεται να βγούμε οπότε ας έχουμε πολλά λαμπάκια στο σπίτι».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

 «Έριξε» το Instagram η Φαίη μας με τις εντυπωσιακές φωτογραφίες της!

 Ορέστης Τζιόβας για Δημήτρη Λιγνάδη: «Η κυβέρνηση του γύρισε την πλάτη και ας του εμπιστεύτηκε το Εθνικό»

 Ματθίλδη Μαγγίρα: Συγκινεί για τον θάνατο της μητέρας της –«Λύγισα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα