Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω στον πατέρα μου την αγάπη μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση με τον πατέρα του, αλλά και τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

Για τα αδέρφια του: «Είμαι ο βενιαμίν της οικογένειας και νομίζω το πιο αγαπημένο παιδί. Ο μεσαίος είναι ο πιο αδικημένος. Ο μεγάλος αδερφός μου δεν πρόλαβε να τελειώσει το σχολείο, ήταν η χαρά να περπατάς

μαζί του στον δρόμο γιατί δεν φοβόταν κανέναν. Ο μεσαίος ήταν ο γκρινιάρης και εγώ ο χαριτωμένος. Μεγαλώνοντας έγινα και εγώ γκρινιάρης αλλά ευτυχώς το έκοψα».

Για την απόφασή του να γίνει ηθοποιός και τη σχέση με τον πατέρα του: «Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι, ελπίζοντας πως δεν θα γίνω ηθοποιός. Βέβαια, εγώ όταν μπήκε μέσα μου το μικρόβιο του ηθοποιού, ήξερα ότι δεν θα βγει ποτέ ξανά. Ο πατέρας μου έχει φύγει από τη ζωή. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες.

Οι γονείς μου δεν ταίριαζαν μεταξύ τους, ήταν μια σχέση αγάπη – μίσους. Σήμερα η σχέση μου με τα αδέρφια μου είναι πολύ καλές. Ο ένας ζει στη Θεσσαλονίκη κι ο άλλος στη Ρώμη. Με τον ένα έχω 7 χρόνια διαφορά και με τον άλλον 14».

Για τη σύζυγό του και το μυστικό του γάμου τους: «Με την Έφη Μουρίκη είμαστε μαζί 33 χρονιά. Μπορείτε να με φωνάζετε «Χριστό». Το μυστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι, ο σεβασμός για τον χρόνο και τον κόπο που καταβάλει ο ένας για τον άλλο μέσα στη σχέση. Δεν πρέπει ποτέ να νιώσεις τον άλλο δεδομένο. Θέλει δουλειά στην εξωτερική εμφάνιση και στην εσωτερική καλλιέργεια. Για παράδειγμα μην φοράτε πέντε χρόνια την ίδια πιτζάμα γιατί θα βαρεθεί να σας βλέπει».
Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης:

Διαβάστε ακόμα:

 Ευαγγελία Συριοπούλου: Ποζάρει αγκαλιά με τον νεογέννητο γιο της!

 Μαρίνα Πατούλη: Η επική απάντηση στον Παπαργυρόπουλο για τον χαρακτηρισμό «τηλεοπτικό σκουπίδι»

 Πέτρος Ίμβριος: Όσα αποκάλυψε για την πρόταση για το Survivor – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά του;

Keywords
Τυχαία Θέματα