Μυστικό συστατικό: Χαβιάρι

Το χαβιάρι είτε θα σου αρέσει πολύ, είτε δεν θα σου αρέσει καθόλου. Είναι παστωμένα αυγά ψαριού (ακούγεται απαίσιο), συγκεκριμένα οξύρριγχου και θεωρείται το ακριβότερο έδεσμα στον κόσμο. Το χαβιάρι Μπελούγκα μάλιστα είναι και το πιο πολύτιμο. Ακόμα και εκείνοι που δεν το προτιμούν γευστικά, μπορεί να το επιλέγουν σαν σύμβολο κύρους… ποιος άλλωστε δεν θέλει να τρώει τα καλύτερα; ΕΜΕΙΣ! Σε εμάς δεν αρέσει η γεύση του χαβιαριού αλλά πριν συμφωνήσεις μαζί μας, μάθε πως ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ για εντελώς άλλους λόγους! Κάνει θαύματα για την επιδερμίδα, το ήξερες;

Μπορεί

και να το έχεις ακούσει καθώς στην αγορά υπάρχουν κρέμες που κοστίζουν όσο ο μισθός σου ολόκληρος γιατί το περιέχουν. Τι κάνει όμως και είναι τόσο καλό; Το χαβιάρι είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά που θωρακίζουν την επιδερμίδα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν το οξειδωτικό στρες το οποίο είναι η νούμερο ένα αιτία για την γήρανση της επιδερμίδας. Κλινικές μελέτες ωστόσο, έχουν δείξει πως το χαβιάρι προσφέρει πολλά ακόμη οφέλη στην επιδερμίδα. Είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα, τα δύο θρεπτικά συστατικά που θέτουν τις βάσεις για μια λαμπερή και ισορροπημένη επιδερμίδα. Επίσης, προωθεί την επούλωση και καταπολεμά τις φλεγμονές στην επιδερμίδα και όπως ξέρεις καλά, το γήρας είναι από μόνο του μια φλεγμονή.

Ακόμα, συνεργάζεται με την επιδερμίδα και τις φυσικές της διαδικασίες προωθώντας την παραγωγή κολλαγόνου και μειώνοντας τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Τέλος, το χαβιάρι επιτρέπει στο δέρμα να συγκρατεί την υγρασία εξαιτίας της κυτταρικής δομής του και αυτό είναι από τα σημαντικότερα οφέλη του καθώς η ενυδάτωση είναι η νούμερο ένα προφύλαξη ενάντια στο γήρας.

Ανακεφαλαιώνοντας λοιπόν, βλέπεις πως το χαβιάρι συνεργάζεται με το δέρμα και του παρέχει όλα όσα χρειάζεται για να προφυλαχθεί αλλά και να καταπολεμήσει το γήρας. Πόσα πρέπει όμως να ξοδέψεις για να το βάλεις στο πρόσωπό σου; Έναν μισθό ολόκληρο Θα το έκανες; Μην απαντήσεις στην τελευταία ερώτηση πριν σου αποκαλύψουμε το τελειότερο μυστικό ever: Δεν χρειάζεται να πουλήσεις ένα νεφρό για να έχεις στην καθημερινή σου περιποίηση τα οφέλη του χαβιαριού! Υπάρχει η σειρά Royal Caviar (πρώην Absolut Beluga) της Natura Siberica που σου τα προσφέρει στις πιο απίστευτες τιμές!

Η σειρά περιέχει εκχύλισμα από χαβιάρι Beluga και είναι το καλύτερο gourmet δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Ολόκληρη η σειρά κάνει θαύματα και μπορείς να την δεις με ένα κλικ εδώ όμως εμείς ξεχωρίσαμε ένα προϊόν από την γκάμα της που απλά μας έχει ξετρελάνει: Το Royal Caviar Collagen Wrinkle Filler!

Είναι ένας ενισχυμένος ορός τριπλής δράσης που γεμίζει στιγμιαία τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Ναι, τις ρυτίδες που προέρχονται από το γήρας (ου γαρ έρχεται μόνον) αλλά και τις ρυτίδες έκφρασης. Είναι πραγματικά ένα «μαγικό φίλτρο» που σε κάνει να δείχνεις άμεσα νεότερη και μακροπρόθεσμα προφυλάσσει το πρόσωπό σου από τα σημάδια του χρόνου που περνά! Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, αξίζεις ένα deluxe δώρο!

Γνώρισε από κοντά όλα τα προϊόντα Natura Siberica με ένα κλικ στην ιστοσελίδα της εταιρίας και φυσικά μην ξεχάσεις να κάνεις like sτο facebook kαι στον λογαριασμό της στο instagram. Κάτι μας λέει πως θα μας ευγνωμονείς!

The post Μυστικό συστατικό: Χαβιάρι appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα