“Μυρίζομαι όσους έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Γιατί είμαι και εγώ ένας από αυτούς”

Μυρίζομαι όσους έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Είναι όλοι αυτοί που τους χαρακτηρίζετε “η ψυχή της παρέας”. Άτομα με πολλά ενδιαφέροντα και γνώσεις. Με καλοσύνη και χιούμορ, που αυτοσαρκάζονται και σας κάνουν να χαμογελάτε και να ξεχνάτε όσα σας βασανίζουν.

Που αποζητάτε την παρέα τους γιατί νιώθετε ωραία δίπλα τους. Σαν να ανάβουν μεμιάς ένα φως στα μάτια σας. Και όλα να τα βλέπετε για πρώτη φορά. Καινούργια, σαν ανοιξιάτικη υπόσχεση. Καθαρά, σαν γάργαρο νερό.

Μυρίζομαι όσους έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Είναι όλοι αυτοί

οι Καραγκιόζηδες και οι Κλόουν που περνάνε τυχαία από κοντά σας και χωρίς να μπορείτε να εξηγήσετε το γιατί, κολλάτε πάνω τους σαν μαγνήτης και λυσσάτε να τους κάνετε αμέσως μέρος της καθημερινότητάς σας.

Υπάρχουν στο γραφείο σας, στο καφέ που συχνάζετε, στο λεωφορείο που παίρνετε, στο απέναντι μπαλκόνι, στην ουρά του σούπερ μάρκετ, στα δοκιμαστήρια του Zara.

Είναι όλοι αυτοί οι Καραγκιόζηδες και οι Κλόουν, οι Καραγκιόζηδες και οι Κλόουν με την καλή έννοια…

Ίσως γιατί με το γέλιο και την.. τρέλα που σας μεταδίδουν καταφέρνουν να βρουν την ισορροπία που τους λείπει. Κι έτσι δεν εστιάζουν συνεχώς στη μαυρίλα που έχει πλακώσει την ψυχή τους.  

Μυρίζομαι όσους έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Είναι όλοι αυτοί που όπως έρχονται ξαφνικά και παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις σκέψεις σας, έτσι και εξαφανίζονται. Απροειδοποίητα και χωρίς αντίο. 

Τους τηλεφωνείτε αλλά η κλήση σας προωθείται… Τους χτυπάτε τα κουδούνια αλλά έχουν μετακομίσει… Τους στέλνετε μηνύματα στα social media που τα διαβάζουν σε χρόνο dt αλλά ποτέ δεν απαντούν.

Μην τους θυμώνετε. Δεν το κάνουν από κακία. Δεν φταίνε αυτοί. Έτσι είναι φτιαγμένοι. Σαν σκιές γλιστρούν μόλις βεβαιωθούν πως δεν τους έχετε πια ανάγκη και αλλάζουν παρέες, σπίτια, δουλειές, συνήθειες. Για να δώσουν χαρά και σε άλλους.

Αυτή είναι η αποστολή τους. Από την ώρα που θα ανοίξουν τα μάτια τους μέχρι την ώρα που θα τα σφαλίσουν.

Μυρίζομαι όσους έχουν κακοποιηθεί στη ζωή τους. Γιατί είμαι και εγώ ένας από αυτούς.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Χατζίδου: “Εμφανιζόταν συνέχεια μπροστά μου κι ήταν κάτι που με άγχωνε πάρα πολύ”

Γεννάει τις επόμενες εβδομάδες και μας δείχνει το υπερηχογράφημα της κόρης της! 

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα